Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 12 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Huh? Kylie Jenner en Travis Scott hebben de naam van zoontje Wolf nog steeds niet officieel aangepast

Weet je nog dat een tijdje geleden het nieuws naar buiten kwam dat Kylie Jenner en Travis Scott de naam van hun pasgeboren zoon Wolf wilde veranderen? Dan vertellen we je nu een gekke wendig.. want zijn naam is wettelijk gezien nog steeds Wolf Webster. In de uitzending van de Late Late Show vertelt Kylie Jenner waarom dit zo is.

Naam zoontje Kylie Jenner en Travis Scott

Tijdens het interview in de Late Late Show vraagt presentator James Corden naar de naam van het kindje. Kylie haar antwoord hierop luidt: ”We haven’t officially legally changed the name. So, his name is still Wolf. His passport’s Wolf, but that isn’t going to be his name. We’re just waiting.”

Hmmm, interesting. James Corden wil dan ook graag weten hoe lang het stel gaat wachten met (het bekendmaken van) de nieuwe naam.. Kylie Jenner hield haar lippen stijf op elkaar, maar zei wel dat Travis nogal besluiteloos is wat de naam betreft. Dat helpt dus ook niet heel erg mee.

”We’re just not officially, probably going to change it until…,” Totdat hij 21 is, grapt mama Kris Jenner die ook bij het interview aanwezig is.

Kylie Jenner deelt een zeldzame foto van haar baby zoontje samen met dochtertje Stormi

Wolf Webster

Oke, een ding is dus zeker. Kylie en Travis zijn er nog niet over uit, of Kylie wil dit in ieder geval nog niet delen. Toch is er iemand die de naam van de baby wel kent en dat is E! News-presentator Colt Paulsen. Wil je lezen hoe dat zit? Lees dan dit artikel.

Hoe dan ook, voorlopig lijkt het er niet op alsof dit nieuws publiekelijk wordt gemaakt voor de rest van de wereld. Time will tell.. ook al moeten we er misschien nog 21 jaar op wachten.

De ‘wolf cut’ domineert TikTok en Instagram: dit zijn de beste looks

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.