Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

New York Fashion Week: heel Hollywood is aanwezig en dit zijn de meest bijzondere outfits

Na Copenhagen Fashion Week en Amsterdam Fashion Week, is het nu tijd voor New York Fashion Week. Je begrijpt, dit wordt groots en meeslepend aangepakt, met een gastenlijst vol A-listers. Wij zetten de mooiste en meest bijzondere looks van de celebrities voor je op een rij.

Er gebeurde veel. Kendall Jenner liet zich weer van haar romantische kant zien door Devin mee te nemen. Oh en Heidi Klum en Julia Fox namen hun kinderen mee naar de show. We praten je bij.

New York Fashion Week is volop aan de gang en dit zijn de meest bijzondere outfits

New York Fashion Week is de droom van iedere modeliefhebber. De meest grote en vooruitstrevende modehuizen tonen hier hun nieuwe collecties. Namen als Rebecca Minkoff, Prabal Gurung, Proenza Shouler, Marni, Tommy Hilfiger, Fendi en Marc Jacobs zijn al aan de beurt geweest. Het is niet verrassend dat de front rows barsten van de a-listers. Iedereen is erbij en hees zich voor deze gelegenheid in hun meest opvallende outfit. En dat is niet altijd een succes…

Kendall en Devin: romance op front row

Kendall liep niet alleen mee tijdens de shows, maar mocht NYFW ook meemaken aan de andere kant van de runway. En dat doet ze niet alleen, met lover Devin Booker aan haar zijde bewondert ze de SS23 show van Marni.

Photo by Fairchild Archive/WWD via Getty Images

Bring your kid to show-day

Julia Fox en Heidi Klum bewijzen maar weer dat wanneer Kim Kardashian iets doet, dat de rest vanzelf volgt. Weet je nog dat Kim en North samen verschenen tijdens Paris Fashion Week? Julia Fox en Heidi Klum namen ook hun kinderen mee naar de shows.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows
Photo by Eugene Gologursky/Getty Images for FIJI Water

Got to love Doja Cat

Doja weet ons altijd weer te verrassen met haar sexy en flamboyante looks. Bij een event van Marc Jacobs schitterde ze in een prachtige oranje jurk, met daaronder een rood shirt met de iconische tekst ‘I’d rather be eating ass’. Bij de uitreiking van de Daily Front Row Fashion Media Awards verscheen ze met een blonde pixie cut in een pinstripe pak. Wij zijn fan.

Photo by Fairchild Archive/WWD via Getty Images
Photo by Gilbert Carrasquillo/GC Images

Madonna wil ook meedoen

Hoewel Madonna een icoon is en wij haar looks vaak kunnen waarderen, is deze tijdens de Marni-show het gewoon niet helemaal…

Photo by Fairchild Archive/WWD via Getty Images

Kim Kardashian schittert in diamanten

HALLO HALLO! Kunnen we even samen kijken naar de glinsterende jurk die Kim Kardashian droeg tijdens de Fendi afterparty afgelopen vrijdag?

Photo by Raymond Hall/GC Images

De koningin van de mode

Waar shows zijn, daar is Anna Wintour. Naar de show van Prabal Gurung droeg het 72-jarige mode-icoon een prachtige lange jurk, waar wij nog steeds van dromen.

Photo by Udo Salters/Patrick McMullan via Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.