Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 30 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt een zeldzame foto van haar baby zoontje samen met dochtertje Stormi

Het is alweer een aantal maanden geleden dat Kylie Jenner bevallen is van haar tweede kindje met Travis Scott. In deze periode heeft Kylie ervoor gekozen om het kindje zo veel mogelijk uit de publiciteit te houden. Zo zijn er geen foto’s van het jongetje op social media te vinden en is zelfs de naam van het jongetje nog steeds niet bekend. Toch kunnen we iets zien van Kylie’s zoont. Kylie deelde op Instagram een foto van dochtertje Stormi samen met haar kleine broertje.

Eindelijk.

Wolf? Toch niet.

Op 2 februari 2022, één dag na Stormi’s verjaardag, werd het zoontje van Kylie Jenner en Travis Scott geboren. Het jongetje kreeg de naam ‘Wolf’, met de nadruk op kreeg. Een aantal weken na de geboorte van voormalig Wolf Jacques Webster liet Kylie namelijk via Instagram Stories weten dat de naam van haar zoontje geen Wolf meer is. Ze legde uit: “FYI our sons name isn’t Wolf anymore 😅😅 We just really didn’t feel like it was him. Just wanted to share because I keep seeing Wolf everywhere 🙏”.

Instagram / @kyliejenner

De nieuwe naam van het jongetje is tot dusver nog niet bekend. Wel zijn er een aantal theorieën hierover: zo denken sommige fans dat de nieuwe naam van Kylie’s zoontje nu Jack is. Andere fans vonden een hint vanuit Kylie voor een iets apartere naam: volgens deze fans heet het kindje van Kylie en Travis nu Coconut. Uhmmm, okay.

Foto van Kylie’s zoontje

Het lijkt erop dat Kylie haar fans voorlopig nog naar de naam van haar zoontje laat gissen. Wél heeft de 24-jarige Kylie Cosmetics-eigenaar eindelijk een foto op haar Instagram geplaatst waarop haar zoontje deels te zien is samen met zijn grote zus Stormi Webster. Toch worden we uit de foto nog niet heel veel wijzer. Maar schattig is het zeker wel.

Kylie Jenner foto zoontje
Instagram / @kyliejenner

Op de foto zien we de voeten van het jongetje onder zijn jumperoo van Fisher-Price vandaan steken. Daarnaast zien we de voeten van zijn grote zus Stormi. Bij de foto schrijft Kylie: “I made these little feet”. Cute.

We zijn benieuwd wanneer we meer (en betere) foto’s van het jongetje te zien krijgen.

Kylie Jenner legt uit waarom ze de nieuwe naam van haar zoontje nog niet heeft onthuld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.