Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Travis Scott zijn officieel weer samen en delen foto op Instagram

Fans van Kylie Jenner en Travis Scott hebben zich de afgelopen maanden ongeduldig afgevraagd of de twee weer samen zijn. Inmiddels kunnen we bevestigen dat ze weer een relatie hebben, want ze maakten hun rode loper-debuut tijdens een event dat gisteren plaatsvond in New York. Vervolgens plaatst Kylie een foto met Travis op Instagram.

Nu zijn ze officieel weer samen.

Kylie Jenner en Travis Scott

Sinds hun break-up in 2019 zijn Kylie Jenner en Travis Scott altijd vrienden met elkaar gebleven. Ze supporten elkaar continu op Instagram en plaatsen af en toe zelfs een fliterige reactie. In mei 2020 werd er door fans al gespeculeerd over een relatie, omdat Kylie meerdere foto’s van Travis en hun dochter Stormi postte. Daarna volgden steeds meer geruchten over een eventuele hereniging tussen de twee.

Kylie Jenner deelt nieuwe foto van Stormi in bad en het is té *cute*

Gisteren verscheen het stel met dochter Stormi op een rode loper in New York, waarna Kylie Jenner ook een foto met Travis deelde op Instagram. Travis kreeg een awards tijdens het Parsons Benefit en zei in zijn speech, “Stormi, I love you and wifey, I love you.” En alsof dat nog niet genoeg was, postte Kylie een foto met Travis op Instagram waarop hij haar vasthoudt. Ze schrijft in de caption, “24 hours in NYC.”

Reacties

Voor fans was dit het moment waarop ze gewacht hadden en dus stroomden de reacties onder de foto van Kylie Jenner snel binnen. Een fan schreef, “THIS IS WHAT WE ALL WERE WAITING FOR.” en een ander voegt eraan toe, “SOOOOOOO…This is an announcement? 👀” Een derde schrijft, “COUPLE WE ALL ASKED 4” en een vierde voegt toe, “I missed u guys so much.” Uit de reacties blijkt dat Kylie en Travis de zegen van hun fans hebben en dat de ouders van Stormi Webster eindelijk weer samenzijn. En dat is natuurlijk reden voor een feestje.

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.