Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 16 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande geeft ons zomerse outfitinspiratie in head-to-toe geel

Dat Ariana Grande zo ongeveer alles wel kan hebben, is geen geheim. Van casual outfits tot volledige glam, ze heeft al meerdere keren bewezen dat ze erin straalt. Als je door haar Instagram-feed heen scrolt, zie je dat ze normaliter vooral fan is van neutrale tinten. Toch kiest ze voor haar meest recente look voor een felgele head-to-toe-outfit.

En dat is alles wat we willen voor komende zomer.

Ariana Grande in head-to-toe geel

Voor haar aanwezigheid bij The Late Late Show with James Corden, gaf Ariana Grande een preview van haar outfits aan haar fans via Instagram. Ze droeg een gele Versace minijurk, gematcht met een felgele panty met patroon en chunky hakken die ons aan onze Bratz-poppen doen denken. Het lijkt erop dat ze haar extensions inmiddels weer heeft teruggevonden, nadat ze vorige week haar natuurlijke haar liet zien op Instagram.

Ariana Grande deelt glimp van haar natuurlijke haartextuur op Instagram

Ze draagt haar haar in een halfhoge staart met de rest van haar lokken los over haar schouders. Haar make-up is simpel met een perzikkleurige oogschaduw en nude lip door make-up artist Ash K Holm. Ariana Grande maakt de outfit, die samengesteld werd door stylist Mimi Cuttrell, af met een gouden chocker en mini gouden oorringen die matchen bij de bandjes van haar schoenen. Eerlijk is eerlijk: wij zijn verkocht aan de look en willen direct een felgele outfit voor komende zomer.

Kleur voor de zomer

Het lijkt erop dat Ariana Grande haar neutrale tonen officieel in haar garderobe laat, want later verschijnt ze op haar Instagram Stories in een geel geribd topje en alles wat wij kunnen denken is: zomer. En hoewel Ari helemaal verkocht lijkt te zijn aan de kleur geel, staan er voor komende zomer nog veel meer felle kleuren op het modeprogramma. Wil je precies weten welke dat zijn om je garderobe zomerklaar te maken? Dat lees je hier.

Instagram / @arianagrande

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.