Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 15 jun 2021
Leestijd: 4 minuten

Deze grote nageltrends gaan we komende zomer overal zien

Zo nu en dan een verandering aan de nagels doet wonderen. Of je ze nu matcht met je outfits of het seizoen, het volgen van de laatste nageltrends blijft leuk. Ook deze zomer zijn er weer genoeg te vinden: van een gouden French manicure tot abstracte vormen.

We zetten de grootste nageltrends voor de zomer 2021 op een rij.

Nageltrends zomer 2021: dit zijn de grootste

Dit jaar staat veel in het teken van felle kleuren, unieke vormen en opvallende statements. Ook op het gebied van haar, mode en nagels zien we dit veel terug. Tegenwoordig gaan we liever voor een felgekleurde en opvallende nagel dan een saaie kleur. De nageltrends van deze zomer bestaan dan ook vooral uit deze kenmerken. We hebben de meest opvallende en populairste nageltrends op een rij gezet.

1. Regenboogkleuren

De maand juni staat vol in het teken van Pride Month, en dat wordt natuurlijk het beste gevierd met mooie make-up looks en kleurrijke nagels. Regenboogkleurige nagels zijn perfect voor de zomer: ze zijn vrolijk, makkelijk zelf te maken en allesbehalve simpel. Deze licht doorschijnende nagels zijn perfect voor deze zomer.

2. Kronkelende lijnen

Wil je écht met iets kleurrijks en origineels voor de dag verschijnen? Dan raden we je deze felgekleurde kronkelende lijnen aan. De nail art is zo leuk omdat elke nagel een ander kleurtje en vorm heeft. Leuker kan niet, toch?

3. Monochrome swirls

Naast felle kleuren gaan we ook veel rustige nagels zien. Zo zijn neutrale kleuren altijd populair, maar zijn deze swirls ook razend populair. Ze geven je nagels een (letterlijke) twist en staan nog uniek ook.

4. 3D nagels

De naam zegt het al: deze nagels bevatten 3D-vormige vormen. Hierdoor wordt er een diepgaand effect gecreëerd en vallen je nagels nóg meer op. Wij zijn groot fan van deze nageltrend.

5. Heavy metal

Geef je nagels deze zomer een stoere twist met deze heavy metal nagels.

6. Regenboog Frenchie

Uniek maar minimalistisch: til je French manicure naar een hoger level met deze schattige regenboogkleurige nagels.

7. Graffiti nagels

Één van de grootste nageltrends voor deze zomer is de graffiti nagel. De nail art bevat felle kleuren en unieke en uiteenlopende vormen.

Fluwelen nagels zijn dé trend van nu: zo maak je ze zelf

8. Gradient

Houd jij het liever simpel en neutraal? Dan zijn de gradient nagels de perfecte nagels voor jou. Je kunt experimenteren met verschillende kleuren – als ze maar soepel overlopen op elkaar.

9. Minimalistisch

De perfecte zomernagels bestaan n… Oh, toch wel. Hoe adorable zijn deze minimalistische citroentjes?

10. Gemixt

Tegenwoordig maakt het niet meer uit of je op elke nagel nu dezelfde kleur hebt zitten of dat je elke nagel een andere look geeft. Laat je fantasie de vrije loop met deze gemixte nagels.

11. Gouden French manicure

French manicures zijn on trend dit jaar, in wat voor kleur dan ook. Deze gouden versie is alles wat we willen dragen deze zomer.

12. Heat map nagels

Nagelartiest @thenicenailsclub introduceerde eind mei deze unieke ‘heat map‘ nagels op Instagram: nagels die de hitteplekken van een map uitbeelden. Ze heeft de plekken verschillende kleuren gegeven, wat zorgt voor een prachtig effect.

13. Koeienprint

Dit jaar zien we bijna niets anders dan printjes, onder andere koeienprint. Op kleding, op schoenen, op accessoires… You name it. Ook is de print vaak te vinden op nagels, en wie weet binnenkort ook wel op die van jou.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.