Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner vertelt meer over trouwen met Travis Scott en hun toekomst samen

Kylie Jenner en Travis Scott maakten afgelopen week bekend dat ze weer samen zijn en er wordt nu al over hun toekomst gesproken. Het stel verscheen eergisteren samen op een rode loper en daarna postte Kylie ook foto’s met Travis, hij noemde haar in een speech zijn “wifey”. Nu deelt Kylie meer over hun toekomst en het trouwen met Travis Scott.

Staat een huwelijk op de planning?

Kylie Jenner over trouwen met Travis Scott

Sinds hun eerdere break-up in 2019 zijn Kylie Jenner en Travis Scott altijd vrienden met elkaar gebleven. Ze supporten elkaar continu op Instagram en plaatsten af en toe zelfs een fliterige reactie. In mei 2020 werd er door fans al gespeculeerd over een relatie, omdat Kylie meerdere foto’s van Travis en hun dochter Stormi postte. Afgelopen week maakt Kylie Jenner de relatie met Travis officieel via een foto op Instagram, nadat ze samen verschenen op de rode loper van het Parsons Benefit.

Gisteren deelde Kylie voor het eerst meer over de relatie tijdens het eerste deel van de Keeping Up With The Kardashians-reünie. Nadat Travis haar “wifey” noemde in zijn speech, wilden mensen maar wat graag weten of de twee binnenkort gaan trouwen. Daarop antwoordt Kylie Jenner het volgende, “I’m not thinking about marriage right now, but I would hope to get married one day.” Er werd haar ook gevraagd waarom Travis amper te zien was in de realityserie, waarop ze uitlegde, “I don’t know. I guess, sometimes, he didn’t want to be filmed. I never pressured him to be on the show.”

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Toekomst

Het is inmiddels duidelijk dat de twee weer dolgelukkig met elkaar en hun driejarige dochter Stormi zijn. Ook fans zijn blij met de hereniging van Kylie Jenner en Travis Scott, zo plaatsten volgers reacties als, “COUPLE WE ALL ASKED 4” en, “THIS IS WHAT WE ALL WERE WAITING FOR”. Het lijkt erop dat Kylie en Travis een mooie toekomst voor zich hebben liggen en ooit Mr. en Mrs. zullen zijn.

Kylie Jenner deelt nieuwe foto van Stormi in bad en het is té *cute*

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.