Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 4 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben – Lady Gaga zweert bij dit gezichtsmasker en hij kost €25

Lady Gaga blijft ons maar verrassen, zowel met extravagante looks als met bare-faced selfies. Een ding valt ons altijd op: de huid van deze vrouw is prachtig. Onlangs kwamen we er via TikTok achter welk masker zij gebruikt en deze is gewoon in Nederland te koop.

We springen een gat in de lucht wanneer een geliefd celebrity-product in ons land verkrijgbaar is én ook nog te betalen is.

Dit gezichtsmasker is de holy grail van Lady Gaga

In een recente TikTok zien we hoe Stefani Joanne Angelina Germanotta a.k.a. Lady Gaga zich klaarmaakt met de gloednieuwe producten van haar make-upmerk Haus Labs. Voordat ze begint met haar routine zien we dat ze een bijzonder blauw sheetmasker op haar gezicht heeft. Ben jij ook benieuwd welke dit is? Ze gebruikt het Seb-Zero De-Puffing Energy Facial Mask van 111SKIN en heel Hollywood zweert hierbij.

@ladygaga

The squeaky wheel gets the grease

♬ original sound – ladygaga

Dit bijzondere masker is ontworpen om de verfrissende en ontgiftende effecten van extreme kou op jouw huid na te bootsen, waardoor wallen verminderen en vermoeidheid niet meer zichtbaar is. Perfect voor tijdens de hittegolf of na een iets te lange nacht met íets te veel drank. Kan jouw gezicht wel een oppepper gebruiken? Dan is dit masker van Gaga jouw redder in nood.

Je koopt ‘m hier voor €25. En oke, €25 voor een single use masker is niet heel goedkoop. Maar als we de verhalen mogen geloven doet dit wonderen voor je huid. En zo’n masker gebruik je natuurlijk niet iedere dag.

Niet alleen Gaga is fan, maar ook Victoria Beckham en Kris Jenner gebruik dit wondermasker. Miley Cyrus en Brooke Shields zijn fan van de Zero De-Puffing Eye Masks. Deze zijn ideaal voor een quick fix, als je snel af wil van wallen en donkere kringen onder je ogen.

Be right back, wij zijn even een heleboel maskers aan het inslaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.