Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Selling Sunset seizoen 5 is bevestigd: dit is alles wat je moet weten

We wachten al een aantal maanden op het vierde seizoen van Selling Sunset. Prachtige huizen, The Oppenheim Group en natuurlijk een hele hoop drama. Gelukkig verschijnt het nieuwe seizoen deze maand nog op Netflix, maar dat is niet het enige goede nieuws. Seizoen 5 van Selling Sunset is nu ook officieel bevestigd dus we kunnen nog een hele tijd genieten van alle drama rondom het makelaarskantoor.

Klaar om te bingen.

Selling Sunset

Wij kijken uit naar de dag dat seizoen 4 eindelijk op Netflix komt. Dit duurt gelukkig niet lang meer, want het vierde seizoen komt op 24 november op de streamingdienst te staan. Hoewel seizoen 2 en 3 van Selling Sunset ons door de quarantaine van vorig jaar hebben gesleept, moesten we wel even wachten op een nieuw seizoen. Het derde seizoen van Selling Sunset kwam namelijk op 7 augustus 2020 uit en laten we eerlijk zijn: die hadden we natuurlijk in een week uitgekeken.

Nu we nog geen enkele aflevering van seizoen 4 hebben gekeken wordt seizoen 5 van de hitserie al bevestigd. Dit goede nieuws deelde de cast op social media. We gaan natuurlijk eerst het vierde seizoen van de Netflix-serie bingen, maar kunnen nu al niet wachten tot het vijfde seizoen online komt. Daarom vertellen wij je alles wat we tot nu toe weten over Selling Sunset seizoen 5.

OMG – De derde ster uit Selling Sunset verlaat The Oppenheim Group in Los Angeles

Seizoen 5

Netflix bevestigde het vijfde seizoen van Selling Sunset al in maart 2021. Ze kondigde toen aan dat de populaire dramaserie was verlengd voor twee nieuwe seizoenen (4 en 5). De cast ging vervolgens naar Instagram om het begin van de productie van seizoen 4 te vieren en het lijkt erop dat seizoen 5 rond dezelfde tijd is begonnen met filmen.

Mary Fitzgerald plaatste in mei een foto met al haar collega-makelaars op Instagram met de caption: “We’re back baby! Selling Sunset Season 4 & 5 coming to you so so sooooon!!! ⭐️🎥” De caption van Mary lijkt te suggereren dat seizoen 4 en 5 in samenhang zijn opgenomen en wij verwachten dan ook dat de seizoenen elkaar nauw zullen volgen.

Makelaars

We weten al dat we in seizoen 4 nieuwe makelaars gaan zien. Netflix vertelde dat we naast de terugkerende cast – bestaand uit Jason, Brett, Chrishell, Christine, Mary, Romain, Heather, Amanza, Maya en Davina – ook nieuwe gezichten gaan zien. Netflix plaatste in mei een Tweet met de tekst: “Selling Sunset fans, those Oppenheim couches are getting a little more crowded in Season 4. Vanessa Villela, a Mexican-American novela star turned real estate agent and Emma Hernan, an entrepreneur who has an interesting history with the ladies have joined the cast 🔔” Wij zijn benieuwd.

Over seizoen 5 is helaas nog niet veel bekendgemaakt. Aangezien het filmen van seizoen 4 en 5 waarschijnlijk op hetzelfde moment heeft plaatsgevonden, verwachten wij dat voornamelijk dezelfde cast te zien zal zijn in zowel seizoen 4 en seizoen 5. Of dit ook echt zo is gaan we zien als zowel seizoen 4 als 5 online staan.

Releasedatum

Helaas is er nog geen officiële releasedatum voor het vijfde seizoen van Selling Sunset. Het goede nieuw is wel dat seizoen 4 op 24 november officieel op Netflix verschijnt. We verwachten wel dat het niet lang zal duren voordat seizoen 5 online komt. Seizoen 2 en 3 werden namelijk vrij dicht opeenvolgend online gezet. Het tweede seizoen werd namelijk in mei 2020 uitgebracht en seizoen 3 in augustus 2020, dus we hopen dat dit ook gebeurd met seizoen 4 en 5.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.