Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Lady Gaga neemt Londen compleet over in deze geweldige outfits

Voor het geval dat je nog meer bewijs nodig hebt dat we gewoon in de wereld van Lady Gaga leven, daar komt de zangeres nu mee. Afgelopen maanden zagen we haar al meerdere keren in geweldige looks in New York City, vervolgens verscheen ze in een paarse jurk tijdens de UK-première van House of Gucci (die op 25 november uitkomt) en nu verschijnt ze in de meest sexy slip dress ooit.

Een hele dosis Gaga-glam.

Lady Gaga in slip dress

Lady Gaga verscheen woensdagavond in Londen voor de BAFTA-première van House of Gucci en rockte DE meest ongelooflijke slip dress van Et Ochs. Het zijdebruine design heeft een asymmetrische halslijn, sexy uitsnijdingen aan de zijkant en een dijhoge split. Daarmee geeft ze ons de beste outfitinspiratie voor een avond uit. Ze maakt de look af met puntige platforms die perfect bij de slip dress passen. Qua beauty look kiest Lady Gaga voor prachtige krullen, een goede smokey-eye en roze lip. Zeiden we al dat we compleet obsessed zijn met de look?

MEGA/GC Images

Daar bleef het niet bij, want op dezelfde avond werd Lady Gaga in een compleet andere maar zeker niet minder fabuleuze outfit gespot die perfect bij haar rol in de film van House of Gucci past. Ze imponeerde later in een bruine en kameelleren Gucci-cape met monogram, gecombineerd met een bijpassende jurk. De look werd afgemaakt met een zilveren Gucci-handtas en crèmekleurige plateaulaarzen.

MEGA/GC Images

Maar ook daar stopt het nog niet met de fabuleuze stijl van Lady Gaga in Londen, want gisteren zagen we haar wederom in een prachtige look. Ze stapte haar hotel uit in een fluffy coat van Celine en combineerde die met een Hermès Birkin-tas. Ze maakte de look af met metallic pumps en een grote zonnebril, ring en gouden oorbellen. Wij kunnen niet wachten op de volgende looks van Miss Gaga.

BB/MEGA/GC Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.