Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Hard-fans gaan compleet los op Twitter om de betekenis achter de filmtitel

Het mag dan pas begin november zijn, maar wij hebben nu al zin in kerst. Het kwam dus perfect uit toen Netflix vorige week vrijdag de film Love Hard uitbracht. De romantische komedie heeft ons hart gestolen, maar ook andere Netflix-kijkers zijn ontzetten enthousiast over de film. Nu gaan fans opnieuw los op Twitter en het heeft alles te maken met de titel van de film.

Hier hadden wij nog niet over nagedacht.

Love Hard

Love Hard gaat over Natalie Bauer – gespeeld door Nina Dobrev – die ontzettende pech heeft in de liefde. Na een serie verschrikkelijke dates probeert ze in een laatste poging de liefde te vinden via een datingapp en dit lijkt te lukken. Ze vindt namelijk haar droomman en wordt ontzettend verliefd. Ze is zelfs zo verliefd dat ze besluit om hem op te zoeken met kerst. Helaas komt Natalie er al snel achter dat dat ze het slachtoffer is van catfishing, maar dit weerhoudt Natalie er niet van om tijdens Kerst liefde te vinden.

Fans gingen al meerdere keren los op Twitter over de Netflix-film. Zo zeggen veel mensen dat ze de film helemaal geweldig vinden, maar er zijn ook fans die niet blij zijn met een belangrijk plotpunt in de film en wij snappen wel waarom. Nu gaan fans opnieuw compleet los op Twitter en het heeft allemaal te maken met de betekenis van de titel Love Hard.

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Love Hard

Betekenis

Fans – inclusief wij – zijn ontzettend blij om Nina Dobrev eindelijk weer op hun schermen te zien. Zo blij, dat ze nu verschillende leuke feiten over de film hebben ontdekt. Fans gaan namelijk helemaal los op Twitter over de titel van de Netflix-film. Daar zou namelijk een geheime betekenis achter zitten en het heeft alles te maken met twee andere Kerstfilms.

‘Tag’ – gespeeld door Darren Barnet – en Natalie ontmoeten elkaar op een datingapp. Op zijn profiel heeft Tag staan dat Love Actually de beste Kerstfilm is. Hierop antwoordt Natalie dat Die Hard haar favoriete Kerstfilm is en al snel kunnen ze niet ophouden met praten. Sommige fans hebben opgemerkt dat als je deze twee namen samenvoegt er Love Hard ontstaat. Slim!

Komt er een tweede deel van de Netflix-film Love Hard?

Twitter

Zo schrijft een fan: “Just realised that it’s called Love Hard because his favourite Christmas movie is Love Actually and her favourite Christmas movie is Die Hard” en een andere fan schrijft: “I’m pretty sure thename Love Hard is supposed to be derived from the main characters’ favourite Christmas movies (Love, Actually and Die Hard).”

Was het jou al opgevallen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.