Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Zorgeloos badderen: Palmolive haalt ‘duur’ uit duurzaam

Wil jij graag duurzamer leven, maar baal je ervan dat duurzame producten vaak behoorlijk aan de prijs zijn? Goed nieuws: Palmolive herlanceerde onlangs hun heerlijk geurende bodywash-lijn. Duurzaam, maar niet duur!

Geen zorgen, je bent niet de enige voor wie een lagere prijs het soms wint van de wens om duurzame producten te kopen. Sterker nog: ‘Going Dutch’ is niet voor niets de Engelse term voor zuinigheid. Uit onderzoek van PWC blijkt dat meer dan een kwart van de Nederlanders het belangrijker vindt dat een product betaalbaar is, dan dat het duurzaam is.

Duurzame ingrediënten en gerecycled plastic

Palmolive komt daarom met een vernieuwde body wash-lijn die het beste van beide werelden combineert: duurzaam én betaalbaar. Een aanwinst voor je badkamer, want de producten uit de lijn ruiken heerlijk en voelen zijdezacht op je huid. De lijn is een herlancering van het bestaande doucheassortiment, waarbij zowel de ingrediënten als de verpakking zijn verduurzaamd.

Zo zijn de flessen gemaakt van gerecycled plastic en op hun beurt ook weer – inclusief dop! – recyclebaar. De ingrediënten zijn voor het grootste deel (95%) biologisch afbreekbaar en er is geen gebruik gemaakt van schadelijke microplastics. Zorgeloos badderen, dus.

Geweldige geuren: ultieme wellnesservaring

Alle producten uit de lijn zijn dermatologisch getest. Dankzij de goddelijke geuren tover je jouw badkamer binnen no time om in een spa. Deur op slot, stap onder de douche en laat je meevoeren naar lavendelvelden of een zomers strand met de Memories of Nature lijn. Of ga voor de ultieme wellness-ervaring en kies voor een van de duurzame douchegels uit de Wellness-lijn. Onze favorieten: de Massage showergel (met zeezout en aloë) en de Revitalize showergel (met algen-extracten).

De herlancering van de bodywash-lijn is niet het enige dat Palmolive doet om te verduurzamen. Andere productverpakkingen uit het zeep-assortiment worden tegen 2022 verduurzaamd. Het doel is dat rond 2025 het gehele productassortiment van Palmolive alleen nog in recyclebare, herbruikbare of composteerbare verpakkingen verkrijgbaar is. Kijk, daar houden we van: een visie voor de lange termijn.

De vernieuwde, duurzame bodywash-lijn is te koop bij alle supermarkten en drogisterijen voor 3,49 euro (in de ranges Memories of Nature, Wellness en Pure). Kijk voor meer informatie op palmolive.nl.

In samenwerking met Palmolive

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.