Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Lamar Odom bang is om te vechten voor een nieuwe kans bij ex Khloé Kardashian

We weten allemaal dat Khloé Kardashian en basketballer Lamar Odom ex-geliefden zijn die nog vaak aan elkaar denken. Nu, zeven jaar na hun scheiding, kijkt Lamar terug op hun relatie en beseft hij zich dat Khloé de liefde van zijn leven was.

Hij durft alleen niet meer te vechten voor een kans bij Koko. Ondanks dat hij nog genoeg gevoelens heeft en destijds ook een duidelijke mening had over de verwachting van Khloé en Tristan Thompson. 

De relatie van Khloé en Lamar

Om je geheugen even op te frissen: hierbij een kleine recap van de relatie tussen Khloé Kardashian en Lamar Odom. De twee ontmoetten elkaar in augustus 2009, op een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Het was meteen raak, dus besloten ze om een maand later, in spetmber 2009, te trouwen.

Het huwelijk heeft vier jaar geduurd. Aan hun wervelende romance kwam een einde in 2013, toen Khloé officieel de scheiding aanvroeg. Hun relatie viel uiteindelijk uit elkaar door Lamar’s verslavingsproblemen en geruchten over ontrouw.

Dit is waarom Lamar Odom bang is om te vechten voor een nieuwe kans bij ex Khloé Kardashian

Kunnen we rekenen op een get together nu ze allebei single zijn? Waarschijnlijk niet. Als aan Lamar wordt gevraagd of Khloé de liefde van zijn leven was, heeft hij zijn antwoord snel klaar. “I think so. With all those other women I was with, none of them made me feel secure enough.” 

Als Khloé contact met hem op zou nemen, dan zorgt Lamar meteen dat hij er staat. “I’d be like, ‘Where? When?’ Of course I would. I’m not a loser, and I feel like I lost. I would love to just take Khloe out to dinner. To be her friend” vertelt hij aan TMZ.

Waarom hij dan zelf nog geen contact heeft opgenomen? Omdat hij naar eigen zeggen te verlegen is en bang is voor de afwijzing. “I’m too shy and I’m a Scorpio and I hate being told ‘no’ and being denied. I’m afraid.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.