Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Juicy – Lamar Odom spreekt zich uit over het feit dat Khloé Kardashian opnieuw een kind verwacht met Tristan Thompson

Twee weken geleden kwam het nieuws uit dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson nog een kindje verwachten. En dat was nogal, uh, onverwachts. De twee exen hebben een bumpy verleden en mensen vinden hier dus iets van, zo ook Khloé’s ex Lamar Odom.

Khloe is niet zwanger van Tristan, maar ze verwachten de baby via een draagmoeder. Dat betekent nog steeds dat het het kind wordt van Tristan en Khloe – en dat doet flink wat stof opwaaien.

Lamar Odom spreekt zich uit over het feit dat Khloé Kardashian opnieuw een kind verwacht met Tristan Thompson

In case you didn’t know: Khloé heeft nogal een zwak voor NBA-spelers. Voordat Khloé in een relatie zat met Tristan Thompson, was ze getrouwd met basketballer Lamar Odom. Van 2009 tot 2013 hadden ze het leuk, totdat Lamar verslaafd raakte. De twee gingen in 2013 uit elkaar in de aanloop naar Odom’s ziekenhuisopname, maar Khloé stelde de scheiding uit tot eind 2015 om zich te richten op de gezondheid van haar voormalige partner. In 2016 ontmoette Khloé basketballer Tristan Thompson, and we all we know how that ended. 

Nu verwacht Khloé toch een tweede kindje met Tristan, ondanks dat de twee niet meer bij elkaar zijn. En Lamar Odom vind daar wat van. Hij sprak zich in een gesprek met een fotograaf in Los Angeles op 26 juli uit over het babynieuws.

“They’re going to have another baby? She could have hollered at me for that” zei Odom lachend. Proeven we hier een beetje oud zeer?

De reden dat Khloé kiest voor een tweede baby van Tristan Thompson

We weten dat Khloé niets liever wilde dan opnieuw moeder worden én ook dat het van dezelfde vader zou zijn – dus met dat in je achterhoofd is dit een soort van logisch.

“We can confirm True will have a sibling who was conceived in November,” vertelt een representative van Khlóe aan E!. “Khloe is incredibly grateful to the extraordinary surrogate for such a beautiful blessing. We’d like to ask for kindness and privacy so that Khloe can focus on her family.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.