Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wow! Kim Kardashian laat haar natuurlijke haar zien in deze TikTok

Als we aan het haar van Kim Kardashian denken, dan denken we aan glamorous ellenlange lokken. Toch laat ze in een recente TikTok zien hoe ze eruit iet als haar haren en make-up undone zijn. Het is anders dan we gewend zijn, maar nog steeds even prachtig.

Bye extensions.

Kim Kardashian laat haar natuurlijke haar zien in deze TikTok

Stiekem weten we natuurlijk allemaal dat de prachtige lokken van Kim Kardashian niet echt zijn. Toch moesten we even twee keer nadenken toen we de recente TikTok van Kim zagen, want Kim met korter haar is erg out of character. Om eerlijk te zijn: wij houden van deze versie van Kim.

@kimandnorth

♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

Voordat ze haar haren in de verf zette voor hun jaarlijkse kerstfeest, nam ze een TikTok op met dochter North. We zien Kim met nat haar, dat een stukje dunner en een stukje korter is dan normaal. Dit is een van de laatste beelden van Kim met een goudblonde coupe, want vlak hierna verfde Chris Appleton het weer in haat iconisch bruine kleur.

De kerstfoto’s van de Kardashians

Haarstylist Chris Appleton kwam niet voor niets langs, want het was ook weer tijd voor de jaarlijkse kerstfoto’s van de Kardashian-Jenner’s. De grootse spraakmaker dit jaar was Khloé, die op de foto ging met haar beide kinderen in een iconische outfit.

Op de showstopping foto draagt Khloé een rode strapless jurk van designer Nicolas Jebran, terwijl ze haar beide kinderen dichtbij heeft. Wat ons betreft is dit dé kerstfoto van 2022.

Ook de kerstfoto van alle dames samen was stunning. Toch valt het oog van veel fans op één ding: de voeten van Kendall Jenner. En we moeten toegeven: het lijkt er ook wel op dat de dames allemaal in deze foto geplakt zijn, in plaats van er samen op te staan. Als we naar Kendall’s voeten kijken, dan lijkt ze op de jurk van Kylie te staan. Of het lijkt alsof ze zweeft. Either way, we weten dus dat dit een Photoshop-kwestie is.

Kim Kardashian is voor het eerst in 42 jaar begonnen met het drinken van alcohol en dit is haar favo drankje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.