Gina Koninkx
Gina Koninkx Films & Series 19 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 belangrijke levenslessen uit Lang Leve de Liefde waar we nog wat van kunnen leren

Wie niet elke dag stipt om 19:00 uur klaar zit voor de tv en naar SBS6 zapt, mist wat in het leven. In het programma Lang Leve de Liefde worden 2 vrijgezellen voor 24 uur lang opgesloten in een appartement in de hoop dat zij de juiste match voor elkaar blijken te zijn. Na 24 uur beslissen ze of ze liever naar huis gaan of hun verblijf verlengen met nog een nacht. Dit zorgt voor nogal hilarische ontmoetingen waar we allemaal wat van kunnen leren.

Ben jij de ware nog niet tegengekomen? Dan kun je behoorlijk wat date-advies opdoen uit Lang Leve de Liefde. Hier lopen namelijk regelmatig verliefde stelletjes samen de deur uit. Ook als je al een partner hebt, kun je voldoende levenslessen oppikken uit deze geweldige tv-serie.

Belangrijke levenslessen uit Lang Leve de Liefde

Oké, net als de afleveringen mag je dit artikel ook best met een korreltje zout nemen. Maar toch…

1. Het is belangrijk interesse te tonen in een ander

Of degene die tegenover je zit nou uiteindelijk wel of niet je lover wordt, het is waardevol altijd interesse te tonen in een ander. We zien in dit programma behoorlijk wat koppels voorbijkomen die niet echt matchen, maar toch de tijd nemen de ander beter te leren kennen. Van diamond painting tot piemel pimpen, we hebben alles zo’n beetje voorbij zien komen.

2. ‘Lekker gek doen’ is de key voor een geslaagde relatie

Exact het tegenovergestelde van ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’. Het leven duurt veel te kort om saai te zijn, toch? Dat laat dit gekke stel graag zien.

3. Sabreren kun je leren

François is nog altijd een van de meest opvallende figuren uit Lang Leve de Liefde. Met stoere witte jack en zonnebril (die nooit meer afgaat) komt hij het huis binnenvallen om zijn match te laten zien hoe je moet sabreren. Kijk.. en leer.

4. Niet alle mannen houden van voetbal

Dacht jij dat elke vent op zondagavond ‘foeballe’ wil kijken met een bord eten op schoot? Dat is dus niet het geval. Want zelfs deze man bewijst: het leven heeft meer te bieden dan alleen voetbal kijken.

5. Blijf altijd lekker jezelf

Hoe leuk je iemand ook vindt, het is belangrijk dat je altijd lekker jezelf kan zijn. Je bent namelijk perfect zoals je bent.

Aanmelden voor nieuwe seizoen kan nog

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.