Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 26 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

Van wavy tot steil: 8 manieren om je lange bob te stylen

De bobline is amazing. Voor wie de schaar er toch nog niet in durft te zetten, is een lange bob – aka de lob – dé uitkomst. Nog niet overtuigd? Blijf dan even hangen want na het lezen van dit artikel, wil je direct een afspraak bij de kapper maken. Wij zetten namelijk de leukste lobs voor je op een rij én laten daarmee zien dat je de lange bob op acht verschillende manieren kunt stylen.

Durf jij iets meer dan de puntjes af te laten knippen en wordt je enthousiast van onderstaande plaatjes? Dan is het een goed idee om voor de lob te gaan.

De lob

Krullen, steil, opgestoken: met een lob kun je veel kanten op. Het fijne aan dit kapsel is dat het niets uitmaakt of je dik of dun haar hebt. Heb je zin in wat nieuws met je kapsel? Kijk dan vooral verder.

Dít zijn acht manieren waarop je je lange bob kunt stylen. Een kapsel waarmee je alle kanten op kan? Check.

1. Omgedraaide punten

Dit kapsel voelt nostalgisch en hip tegelijkertijd. Om punten te krijgen die zowel naar binnen als buiten krullen kun je het beste een stijltang gebruiken.

2. Golvend haar met een middenscheiding

Een lob is de perfecte mogelijkheid om met een wafeltang te spelen. Met een wafeltang creëer je perfecte golven voor kort haar. Gebruik haarspelden om de bovenkant van je haar glad te houden.

3. Zijscheiding

Gebruik een haargel om mooie en zachte krullen te creëren. Een zijscheiding zorgt ervoor dat je kapsel meer volume krijgt. We love.

4. Laagjes

Met laagjes creëer je meer volume in je haar en krijg je ook extra structuur. Dit kapsel is tussen de lange bob en korte bob in, het beste van beiden. Door laagjes erin te knippen zorg je ervoor dat de onderkant van je haar minder zwaar aanvoelt.

5. Half-up kapsel

In tegenstelling tot een korte bob is dit kapsel lang genoeg voor een half-up, half-down haarstijl. Laat de kortere plukken om je gezicht hangen voor een stoere look of gebruik haarlak voor een strakker kapsel.

6. Pony

Een bob met een pony is perfect als je voor een nonchalante look wilt gaan. Door lagen in je lob te knippen word je kapsel meer een geheel. Wij zijn fan.

7. Ruig kapsel

Als je van heel veel volume houdt is de ruige lob perfect. Een shaggy-kapsel met veel lagen zorgt voor veel volume. Durf jij dit kapsel te rocken?

8. De natte look

De natte look is niet alleen goed voor je haar (bye bye heating tools), maar is ook nog perfect voor een lob-kapsel. Gebruik na het haar wassen een haarpommade voor een perfecte wet look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.