Britta van Aggele
Britta van Aggele Festivals 21 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Op deze manieren kom je nog aan last minute ADE-kaartjes

Deze week staat Amsterdam volledig in het teken van ADE. Woensdag begon het feest en dit gaat nog door tot in de late uurtjes op zondag. Veel mensen hebben dit jaar lang van te voren al kaartjes bemachtigd voor een feest, maar de kans is ook groot dat het jou nog niet is gelukt om kaartjes te scoren.

Daarom vertellen wij je precies hoe je nog aan last minute ADE-kaarten kunt komen.

ADE

Amsterdam Dance Event is een viering van de Nederlandse dancescene. Dit doen veel mensen door dagenlang een dansmarathon te houden op veel verschillende feesten in Amsterdam. Maar niet alleen ‘s nachts is er veel te beleven in onze hoofdstad. Overdag zijn er namelijk verschillende toffe pop-ups en exposities te vinden tijdens ADE.

Hoe dan ook, jij wilt dit jaar zeker bij ADE aanwezig zijn. Zonder kaarten kom je helaas niet binnen, dus het is tijd om actie te ondernemen. Jij wil deze toffe feestjes en deze artiesten die tijdens ADE optreden namelijk zeker niet missen. Daarom vertellen wij je precies hoe je de meeste kans maakt om de laatst beschikbare kaarten te krijgen voor ADE.

Dit worden de vier belangrijkste sieradentrends van dit najaar

Last minute kaartjes scoren

Gelukkig zijn er op TikTok altijd nog mensen zo aardig om hun gouden tips te delen als het aankomt op het last minute scoren van ADE-kaartjes. En wat je moet doen om deze kaartjes te bemachtigen is eigenlijk helemaal geen hogere wiskunde. Het werkt als volgt:
1. Je gaat naar instelling op je telefoon, dan naar meldingen en zet vervolgens alle meldingen voor alle apps uit. De enige app waarvoor je meldingen aan laat staan is Ticketswap.
2. Ga vervolgens naar vergrendelen en zet automatisch vergrendelen uit, zodat je telefoon nooit vergrendeld uit zichzelf.
3. Je opent Ticketswap op je telefoon en meld je aan om een melding te krijgen als er tickets worden verkocht voor het feest waar jij heen wilt.
4. Je zet iets aan op Netflix of Videoland (bijvoorbeeld een van deze films en series die in oktober op Netflix verschenen) aan waarbij je niet hoeft na te denken of op te letten.
5. Vervolgens wacht je af tot je een melding krijgt en zodra dat gebeurt druk je erop alsof je leven er vanaf hangt en koop je de beschikbare tickets.

@etienneedwardboonen

#ade #amsterdamdanceevent

♬ origineel geluid – EtienneBoonen

Taco’s, Tequilla en Techno: Charlotte de Witte komt met een extra feest tijdens ADE

Met deze hack moet je natuurlijk wel net geluk hebben dat mensen hun tickets verkopen, maar er is altijd wel iemand die dit last minute doet. Veel succes met jouw zoektocht naar tickets!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.