Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 8 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw ook nog eens een beest zijn in bed

Dacht je alleen een dierlijk sterrenbeeld te hebben, blijkt er een echt beest in jou schuil te gaan. En nee, zeker niet op de verkeerde manier. Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw blijken namelijk beesten te zijn in bed. En tja, wie wil daar nou niet de lakens mee delen? En vooruit, een beschuitje met aardbeien in de ochtend.

Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw zijn een beest in bed

Missionaris? Daar heb jij nog nooit van gehoord. Van jou mag het allemaal wel een tandje spannender. Jij vindt het heerlijk om je partner te verwennen en bent dan ook wel een tikkeltje dominant. Of misschien nog wel meer dan alleen dat?

1. Je bent passioneel en liefdevol

Waarom jij zo’n beest bent in bed? Je bent allereerst onwijs passioneel en liefdevol. Hoewel je wellicht denkt dat dat saai is, is het tegenovergestelde waar. Dat passionele brengt jouw namelijk in de hoogste extases. Hierdoor wordt die wilde kant van jou alleen maar sterker aangewakkerd.

2. Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw zijn creatief

Jij bent creatief en creatieve mensen houden niet van saaie seks. Natuurlijk hoeft het niet altijd 100% gaande te zijn voor jou, maar vooral in de weekenden pak jij uit voor je partner. Een sexy kanten body? Normaalste zaak van de wereld. Nieuwe dingen proberen met seksspeeltjes? Jazeker!

Nog meer inspiratie nodig op het gebied van seksstandjes? Met deze 8 originele seksstandjes verras je je partner en je krijgt er zelf óók rode oortjes van

3. Jij bent bazig en dominant

Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent by far het dominantste teken van het sterrenstelsel. Je vindt het dan ook heerlijk om dit uit te buiten tussen de lakens. Jezelf laten vastbinden, echt niet. Je partner daarentegen blinddoeken, vind jij fantastisch. Heerlijk toch.

4. Jij weet wat je wil

Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw weten precies wat ze willen en wat ze lekker vinden in bed. Daarover praten met je partner vind je ook helemaal geen ding. Het is toch juist fijn om te bespreken hoe jullie seksleven steeds beter kan worden? Wij geven je groot gelijk natuurlijk.

5. Jij kunt verleiding maar moeilijk weerstaan

Hoewel je een sterke persoonlijkheid hebt en een eigen wil, vind je het soms maar moeilijk om verleiding te weerstaan. Die collega die zo interessant naar je zit te loeren doet toch echt wel iets met je. Hoe groter die spanning tussen jullie wordt, hoe groter de ontlading zal zijn tussen de lakens. Oelala, ben jij even dankbaar voor jouw sterrenbeeld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.