Redactie
Redactie Love & Life 8 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Ice ice baby – Met een ijsklontje wordt een vrijpartij in deze hitte alsnog fantastisch

Over het algemeen is niks mis met een steamy vrijpartij, maar met deze temperaturen is het niet bijna te doen. Of toch wel. Gelukkig bestaat er een ding waardoor sexy time in deze hitte alsnog fantastisch is: een ijsklontje, jawel. Temperature play is dé oplossing deze zomer.

Hoe je te werk kunt gaan? Dat lees je hier.

Temperature play met een ijsblokje

Temperature play is niks nieuws. In de BDSM wordt veel gebruik gemaakt van koude en hete items voor stimulatie. Er zijn verschillende manieren hoe je hier gebruik van kunt maken. Je kunt kiezen voor ijslolly’s, gesmolten chocolade of hete was (let er wel op dat je speciale was gebruikt voor tijdens de seks), maar met deze temperaturen is verkoeling misschien wel het fijnst.

Klaar voor een cooling down tussen de lakens terwijl het bloedheet is buiten? Dit kun je allemaal doen om de verkoeling op te zoeken.

1. Koude strelingen

Een ijsblokje is perfect om mee te spelen voor en tijdens de seks. Je kunt met een ijsklontje prima bepaalde plekjes mee strelen zoals de tepels, de binnenkant van de dijen, de nek of onder de borsten. Psst, een ijsblokje langs zijn of haar onderrug laten lopen en tussen de billen laten druppelen is ook een groot succes. Geloof ons.

2. Leg je seksspeeltjes in de vriezer

Als je glazen of stainless steel speeltjes hebt, kun je ze in de vriezer stoppen om af te laten koelen. Even dippen in een glas met ijswater en een ijsklontje helpt ook. Het is wel even slim om het speeltje eerst op je eigen pols te testen voordat je er iets mee gaat doen bij je partner.

3. Speel met een blinddoek

Een blinddoek is natuurlijk in principe niet iets warms of kouds van zichzelf, maar het zorgt er wel voor dat je meer present bent in je lichaam. Je zintuigen staan volop aan en met een blinddoek op heb je natuurlijk geen idee waar het ijsklontje vervolgens heen gaat.

4. Ice ice baby

Je kunt ijsklontjes in principe direct op geslachtsorganen gebruiken voordat je bijvoorbeeld je lover oraal bevredigt, maar je kunt het natuurlijk ook in je mond houden als je bezig gaat. Wedden dat het een groot succes is?

Wist je dat een ijsklontje voor nog veel meer dingen goed is? Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor acne.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.