Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 9 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Eropuit: deze leuke dingen zijn er te doen dit weekend

Het is vrijdag en dat betekent maar één ding: het weekend is van start. En wat voor een weekend, want dit is het perfecte weekend om eropuit te gaan in Amsterdam. Wij zochten alvast de beste feestjes en events voor je uit, dan hoef jij alleen nog maar je vrienden te appen.

We willen de laatste dagen van de zomer natuurlijk wel goed benutten.

Eropuit? Dit zijn de leukste dingen om te doen in het weekend van 9 tot en met 11 september

Zoek alvast een leuke outfit uit, want het wordt geen thuiszitten dit weekend.

Parels van de Stad

Op de valreep nog een festival pakken? Dat kan dit weekend gewoon bij Parels van de Stad. Bij het Amsterdamse Riekerhaven-terrein vindt zaterdag en zondag het urban festival plaats. Je kan twee dagen gaan, maar ook wat rustiger aan doen en voor één van de twee dagen kiezen. We willen je keuze niet beinvloeden, maar zondag komt De Jeugd van Tegenwoordig…

10 en 11 september | Sportpark Riekerhaven, Amsterdam

No Art in Paradiso

Het is weer tijd voor een feestje van No Art en zoals je van de jongens gewend bent vindt die weer plaats op een iconische locatie, dit keer in popytempel Paradiso in Amsterdam. De muziek van ANOTR in combinatie met deze vette locatie is het recept voor een legendarisch feestje.

10 september | Paradiso, Amsterdam 

5 Years of Chin Chin Club

Je gelooft het niet, maar de Chin Chin Club op de Rozengracht bestaat vandaag alweer vijf jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Een clubavond zoals je van Chin Chin gewend bent, maar dan met een gouden randje.

9 september | Chin Chin Club, Amsterdam 

Hacienda x Lofi

Geen zin in billenschud-muziek, maar meer in house? Dan ben je zaterdag bij Lofi aan het juiste adres. Niemand minder dan Chris Stussy en Samuel Deep draaien er en dat betekent dat het feest doorgaat tot in de vroege uurtjes.

10 september | Lofi, Amsterdam 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.