Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 10 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De snelle zonnebril is terug van weggeweest en dit zijn de mooiste exemplaren

Je gelooft het niet, maar de snelle planga maakt z’n comeback deze nazomer. Tijdens Copenhagen Fashion Week spotten we al een heleboel snelle brillen en dat betekent dat het tijd is om er zelf eentje aan te schaffen. Om het je wat makkelijker te maken, zetten wij alvast de mooiste exemplaren op een rijtje.

Laat rapper Donnie het niet horen.

De snelle zonnebril is terug van weggeweest

Naast colourblocking, denim on denim en Barbiecore (daarover later meer), was er één trend prominent aanwezig tijdens de Fashion Week in Kopenhagen, namelijk de snelle brillen. Zelfs de meest gestylede outfits werden in één klap sportief door deze wielren-achtige zonnebrillen. We moesten er even aan wennen, maar nu zijn we fan.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Wel belangrijk is dat je een mooi exemplaar draagt, anders sla je de plank met deze trend al snel mis. Wij helpen je graag een handje en daarom zetten we alvast wat van onze favorieten op een rij.

1. Cenoir Blown Silver – €55,99

Cenoir

2. Cenoir Moon White – €55,99

Cenoir

3. NA-KD Gerecyclede zonnebril met wijde retrolook – €20,95

NA-KD

4. NA-KD Grote frameloze zonnebril – €18,95

5. NA-KD Grote frameloze zonnebril – €23,95

NA-KD

Andere trends die we spotten tijdens Copenhagen Fashion Week

Naast de snelle bril zagen we nog een aantal andere trends ontstaan. En wij zijn de moeilijksten niet, dus die geven we je ook mee.

Felle kleuren

Colour blocking, dopamine dressing: noem het wat je wilt, maar felle kleuren zijn the moment. Hoe feller, hoe beter. Oh ja, wees niet bang om deze kleuren met elkaar te combineren.

Barbiecore

Over felle kleuren gesproken, als jij nog niets roze in je kast hebt hangen, dan is het nu hoog tijd om een roze item aan te schaffen. We zagen celebrities al inhaken op de Barbiecore trend en nu doet ook CPH Fashion Week volle bak mee. Op veel plekken worden prachtige fuchsia outfits gespot en dit zijn onze favorieten.

Denim on denim

Spijker is het helemaal deze fashion week. We zien de mooiste creaties van denim voorbijkomen, gecombineerd met nog eens denim. We spreken nu van een ware trend, maar eigenlijk gaat denim nooit uit de mode. Combineer je denim outfit met een mooie hak voor een elegante touch of met een snelle bril voor een sportievere look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.