Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dressing up? Dit zijn de leukste feestjes om Halloween te vieren dit weekend

Het is je vast niet ontgaan dat het dit weekend Halloween is – de pompoenen en outfitinspo’s vliegen je om de oren. Dit weekend is het Halloween én gaat de klok een uurtje achteruit, genoeg reden om een feestje te pakken, dus. Wij zetten alvast de leukste events voor je op een rij.

Trek je meest creepy outfit uit de kast en bestel alvast een ticket.

Dit zijn de leukste feestjes om Halloween te vieren dit weekend

Eén keer per jaar mogen alle remmen los en is geen outfit te gek. Op deze feestjes dans je dit weekend met je kostuum tot in de late uurtjes.

The Haunted Ballroom

Tijdens ADE is er flink gefeest in de A’DAM Toren, maar dit weekend openen ze gewoon weer hun deuren. Haunted Ballroom vindt plaats op meerdere etages van het gebouw, waaronder The Loft. Als je wil dansen met het beste uitzicht van Amsterdam, dan moet je hier zijn. En oh, een kostuum is verplicht.

29 oktober 21:00 – 03:00 | Overhoeksplein 3, Amsterdam 

Amsterdam Halloween

Ook in de WesterUnie gaat het er zaterdag griezelig aan toe tijdens het grootste Halloween-feestje van Amsterdam. Van techno tot oldskool hiphop: ergens in de drie zalen van Amsterdam Halloween vind jij sowieso de juiste muziek om op te dansen.

29 oktober 22:00 – 05:00 | Klonneplein 4, Amsterdam

Fissa Halloween Special

Fissa (het feestje van Desperados) vindt vrijdag weer plats in Oliva, helemaal in teken van Halloween. Dit is de Oliva zoals je ‘m gewend bent, maar dan stuk griezeliger.

28 oktober 23:00 – 05:00 | Rembrandtplein 17, Amsterdam

Halloween Amsterdam

Niet te verwarren met Amsterdam Halloween. Op vrijdag verandert de bekende Melkweg in een spookhuis met vier ruimtes. Zo is er een zaal waar je danst op r&b- en popclassic, een discohousezaal, een karaoke (ja, echt) en zelfs een bioscoop waar de hele avond horrorfilms draaien. Je begrijpt, daar vermaak jij je wel even.

28 oktober 23:30 – 05:00 | Lijnbaansgracht 234, Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.