Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rihanna dropt haar eerste nummer in 6 jaar en dit is hoe fans reageren

Rihanna is eindelijk terug met nieuwe muziek en fans kunnen er geen genoeg van krijgen. De zangeres dropte vandaag namelijk de eerste single van de aankomende Black Panther: Wakanda Forever soundtrack, met de titel ‘Lift Me Up’.

Brb, I need to go cry.

Rihanna dropt haar nieuwe nummer Lift Me Up 

Er waren al eerder geruchten dat Rihanna een nummer uitbracht voor de soundtrack van de nieuwe Black Panther film – en afgelopen woensdag bevestigde de zangeres dat het gerucht waar is. Zo plaatste ze deze cryptische Tweet waarmee ze het nieuwe nummer teased bij het grote publiek.

Volgens The Hollywood Reporter is het nummer geschreven door Tems, Rihanna, de (met een Oscar bekroonde) componist Ludwig Göransson en Black Panther-regisseur Ryan Coogler. Het nummer werd opgenomen in vijf landen en werd geproduceerd door Göransson.

Dit nummer is Rihanna’s eerste solo-single sinds 2016, toen ze het iconische ‘Love On The Brain’ uitbracht. En ze maakt het nummer nog specialer door het te eren aan Chadwick Boseman, de ster van de originele Black Panther film, die in augustus 2020 stierf na een gevecht met darmkanker.

Een van de schrijvers van het nummer, Tems, zegt het volgende: “I wanted to write something that portrays a warm embrace from all the people that I’ve lost in my life. I tried to imagine what it would feel like if I could sing to them now and express how much I miss them. Rihanna has been an inspiration to me so hearing her convey this song is a great honor.”

De reacties zijn WILD

Rihanna’s fans smeken de zangeres al jaren voor nieuwe muziek and it’s safe to say dat fans nu al geobsedeerd zijn met ‘Lift Me Up’. Zo laten ze op Twitter weten hoe blij ze zijn met de terugkeer van Rihanna naar de muziekindustrie. Kijk hieronder voor een paar van onze favoriete reacties.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.