Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 28 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

De shaggy bob is terug en op deze manieren kun je hem dragen

Het is je vast niet ontgaan: de bob is terug van weggeweest en is een kapsel dat we gegarandeerd terug gaan zien dit jaar. Extra leuk is dat de bob in verschillende varianten terug is gekomen: zo zijn de asymmetrische en wavy bob enorm populair. Ook de shaggy bob is een kapsel dat we ASAP willen laten knippen.

We vertellen je hoe je de bob kunt dragen.

Shaggy bob: zo draag je hem

De afgelopen weken horen we niets anders dan dat de bob terug is, en we snappen dat je keuzestress alleen maar erger wordt. Welke bob past het beste bij je en dan nog de belangrijkste vraag: past het bij jouw gezichtsvorm?

Wanneer je wilt gaan voor een messy kapsel dat volumineus maar toch subtiel is, is de shaggy bob het perfecte kapsel voor jou. Het is een subtiele combinatie tussen een shag en een bob. We hebben een aantal manieren op een rij gezet waarop je de shaggy bob kunt dragen.

1. Wavy shaggy bob

Aankomende zomer gaan we de geliefde wavy lokken gegarandeerd zien. Zo is een wavy bob al ontzettend populair (én veelzijdig), maar is een shaggy bob al helemaal alles wat we willen. Het voegt een stuk meer volume aan je coupe toe.

2. Vanille bob

Bruin, blond, brondeWe’ve been there. Een grotere haartrend die we aankomend lente- en zomerseizoen gaan zien is de haarkleur vanille. De zachte haarkleur past perfect bij een shaggy bob en staat nog beter als je de roots een donkere kleur geeft.

3. 70’s inspired

Laagjes en een opvallende pony: kapsels uit de 70’s zijn on trend dit jaar en dat is ook het geval bij de shaggy bob. Deze 70’s inspired shag is in een modern jasje gestoken en wij zijn groot fan.

4. Flipped kapsel

Geef je kapsel een twist door een deel van je haar naar de andere kant te stijlen. Hierdoor lijkt het volumineuzer en een stuk gezonder. Daarnaast heeft het weinig verzorging nodig, en dat is alles wat we willen toch?

5. Shaggy bob met laagjes

Deze mullet-achtige coupe is alles wat we willen dragen dit seizoen. Door met meerdere laagjes te spelen creëer je een volumineuze bob.

6. Korte lokken

De één hecht hier meer waarde aan dan de ander, maar het blijft populair om zo nu en dan je lokken helemaal af te knippen. Voor een gloednieuwe korte coupe is deze shaggy bob perfect. Hij komt ongeveer tot de kaak, wat zorgt voor een open nek.

7. Shaggy bob met subtiele pony

We gaan er niet omheen draaien: een pony geeft je coupe soms net die twist dat het nodig heeft. Wij zijn verliefd op deze French-looking bob met pony.

8. Shag met krullen

Door je shaggy bob een krul te geven lijkt je kapsel een stuk meer chic. Deze lokken vallen net over de schouders, wat perfect is voor wanneer je nog niet klaar bent je vertrouwde lange lokken af te knippen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.