Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 20 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Miley blijft hints strooien: ging Liam Hemsworth vreemd met déze bekende actrice?

Het nieuwe nummer van Miley Cyrus genaamd Flowers gaat viral om verschillende redenen. TikTokkers vinden het heerlijk om de tekst mee te zingen, helemaal omdat het perfect is om een kleine sneer naar je ex te geven. Daarnaast blijven de geruchten maar komen, want er zou veel meer achter dit nummer zitten dan je in eerste instantie denkt. Eerder schreven we al over de (niet zo) geheime boodschap naar ex-man Liam Hemsworth, maar Miley blijft strooien met hints en messages.

Flowers – alle geheime boodschappen op een rij

Miley zelf heeft niks bevestigd, maar het lijkt er sterk op dat het allemaal (de geruchten) waar is. Anders zijn er wel heel veel toevalligheden te vinden in de muzievideo.

1. Miley geeft sneer naar Liam ‘I can buy myself flowers’

Het nummer is opgebouwd uit verschillende stukken, maar ook draait ze het nummer ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars om. Dit nummer werd gespeeld op de bruiloft van Miley en Liam (vrij depri nummer voor een wedding, maar goed) en nu maakt ze het duidelijk dat ze voor zichzelf kan zorgen.

“I can buy myself flowers
Write my name in the sand
Talk to myself for hours
Say things you don’t understand
I can take myself dancing
And I can hold my own hand
Yeah, I can love me better than you can”

2. Het huis in de video zou hét huis zijn waar Liam regelmatig vreemdging tijdens zijn huwelijk met Miley

Wij waren altijd méga fan van Liam, voornamelijk door zijn knappe looks. Maar als we de geruchten moeten geloven, is hij toch niet zo heel erg #princecharmingmaterial als we dachten. Hij zou namelijk regelmatig een villa hebben gehuurd waar hij zijn (14!) minaressen mee naar toe nam. Miley zou precies déze villa hebben gehuurd om de video op te nemen, dus alles wat je ziet is onderdeel van hun hun persoonlijke drama. Gedurfde zet, dat wel.

@kveseelinovic

as she should 🫶🏼😚 #mileycyrus #flowers

♬ Flowers – Miley Cyrus

3. Miley lijkt te refereren naar Jennifer Lawrence, de tegenspeler van Liam in The Hunger Games

Als laatste lijkt het er sterk op dat Miley ook nog een kleine steek onder water geeft aan Jennifer Lawrence. De outfits, de poses, de video’s van de twee.. ze komen goed overeen. Een beetje eng wel, en het lijkt er dus op dat ze hier specifiek voor gekozen heeft. Zou Liam Jennifer ook de villa hebben laten zien? En dan bedoelen we alle hoeken van de kamer?

@brittanyparadis

Did Miley just call out j law? #mileycyrus #flowers #mikeycyrusflowers #mileydroppinghints #flowers2023

♬ Flowers – Miley Cyrus

Liam Hemsworth de nieuwe James Bond? ‘Hij is knap en arrogant genoeg’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.