Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 9 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Liam Hemsworth de nieuwe James Bond? ‘Hij is knap en arrogant genoeg’

Eerder schreven we al over twee eventuele kandidaten voor de rol van 007 – oftewel James Bond. Daniël Craig heeft de rol naast zich neergelegd en nu is het dus weer tijd voor iemand anders. Emily In Paris-acteur Lucien Laviscount staat hoog op de verlanglijst van velen, maar ook Aaron Taylor-Johnson is een goede match. Toch wordt er nu een andere naam genoemd, namelijk die van de Australische Liam Hemsworth. Knap en charmant is ‘ie zeker, maar volgens voormalig Bond-acteur George Lazenby zijn er nog veel meer redenen waarom Liam de rol moet krijgen.

Liam Hemsworth als James Bond

Het is een lastige taak om je als acteur te onderscheiden van anderen, helemaal als je dezelfde rol vertolkt. De ene James Bond is de andere niet en je wil niet dat je in het rijtje ‘teleurstellingen’ terecht komt. Ook de makers van de films willen natuurlijk de beste acteur casten en dat is nog knap lastig. Volgens Lazenby heeft Liam Hemsworth het allemaal. De looks zeker, maar hij is ook “wat gek, arrogant genoeg, zelfverzekerd genoeg en ambitieus genoeg om deze rol aan te pakken.” Zo meneer Hemsworth, steek die maar in je zak. Ook is hij natuurlijk al acteur en heeft hij in bijvoorbeeld The Hunger Games gespeeld.

Of George Lazenby de juiste persoon is om deze tips te geven weten we niet, want zelf beviel hij niet heel erg als Bond. Hij maakte zelf maar één film, terwijl alle andere acteurs een reeks maakten. Toch worden wij wel erg blij van de gedachte van Liam Hemsworth in de rol van de meest bekende geheimagent ever.

Een andere kant op

Daniel Craig, de vorige 007, speelt momenteel in Glass Onion: A Knives Out Mystery. Daar speelt hij de ietwat komische detective Benoît Blanc, die probeert een moord op te lossen.

Holy moly – Dit is het enorme vermogen van beautyguru James Charles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.