Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 14 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Volgens fans stuurt Miley een boodschap naar ex-man Liam Hemsworth in haar nieuwe nummer Flowers

Gisteren was de releasedatum van Flowers, het nieuwe nummer van Miley Cyrus. Het begin van een nieuw en volwassener tijdperk voor de Amerikaanse zangeres en we’re here for it. De oplettende fans van Miley hebben echter iets heel bijzonders ontdekt, zo zou ze een boodschap naar ex-man Liam Hemsworth sturen door middel van de songtekst. En als je goed luistert.. ja, dan klopt dat ook wel.

Miley stuurt een (niet zo) geheime boodschap naar Liam Hemsworth

Het nieuwe nummer van Miley is nog geen 48 uur uit en er gaan nu al verschillende theorieën rond over de intentie van het nummer. Toch lijkt het wel heel erg duidelijk dat dit een soort message is naar ex Liam Hemsworth.

Waarom? Ten eerste is Liam jarig op 13 januari en laat dat nou nét de datum zijn van de release van dit nummer. Toeval? Think not. Het is de datum voor een nieuw begin van Miley. Dat maakte ze duidelijk met de aankondiging van haar nieuwe single met de tekst: ‘NEW YEAR, NEW MILEY’

‘I can love me better than you can’

Miley’s nummer zit vol zelfliefde en ze laat weten dat ze zichzelf het beste kent én dat ze het beste van zichzelf kan houden. Danielle Collins, een Miley-fan, legt de theorie uit. Miley draait de tekst van Bruno ‘When I Was Your Man’ om, met de insteek dat ze zichzelf prima redt zo en dat ze eigenlijk niemand nodig heeft. Luister maar eens goed:

@daniellecollins67

Genius

♬ Flowers – Miley Cyrus

Wat denk jij? Is dit een boodschap (of kleine steek zelfs) naar Liam?

Liam Hemsworth de nieuwe James Bond? ‘Hij is knap en arrogant genoeg’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.