Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Je libido een boost geven? Dit zijn 4 succesvolle tips van holistische experts

We weten allemaal dat je seksleven niet altijd in vuur en vlam staat. Soms heb je een steamy periode, daarna kak je weer een beetje in. Dat is het leven en dat is niet erg. Wil jij weer die seductive femme worden met een bruisend libido? Dan doe je dat volgens holistische experts op deze vier manieren.

2023 is het jaar van het libido.

4 succesvolle tips van holistische experts om je libido een boost te geven

Geen paniek, met deze tips is jouw libido in no time weer aanwezig. Vier holistische experts deelden hun ultieme tips met The Every Girl en daar kunnen we nog wat van leren.

1. Lustopwekkend voedsel

We schreven er eerder al over, maar er zijn een heleboel etenswaren die jouw libido een boost geven. Wat dacht je van oesters, chocolade of watermeloen. Geen straf om te eten én goed voor je sexdrive.

2. Plan het tot perfectie

Het inplannen van een vrijpartij klinkt allesbehalve sexy, toch doet het volgens expert Kiana Reeves wonderen voor je seksleven. Maak voor jezelf duidelijk hoe je wil dat jouw seksleven eruit ziet en handel hiernaar. Wil je vaker seks hebben met je partner? Plan het in, zodat het er ook echt van komt. Wij mensen zijn nu eenmaal gewoontedieren.

3. Breng je hormonen in balans

Onze vrouwelijke hormonen gaan hand in hand met ons libido, al hebben we dat zelf niet altijd door. Je hormonen in balans brengen is de sleutel tot een beter libido en een beter leven in het algemeen. Een volledig hormoononderzoek laten doen en van daaruit gefundeerde beslissingen nemen is een geweldig begin.

4. Breng jezelf in de juiste stemming

Er zijn een heleboel externe factoren die ervoor zorgen dat jij in de sexy mood komt. Denk bijvoorbeeld aan muziek, kleding of juist géén kleding, geuren, smaken en temperaturen. Het zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zich opent. Dit is essentieel voor vrouwen, want een vrouw heeft gemiddeld 20 tot 40 minuten nodig om op te warmen en opgewonden te raken. Dus heb vooral geen haast.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.