Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Spring 2023: dit worden de trending tassen van deze lente

Nieuw jaar, nieuwe trends. En hoewel het er nog niet op lijkt als je naar buiten kijkt, komt de lente er ook dit jaar weer aan. De lente is het seizoen van de tassen en daarom zetten we de trending tassen van 2023 alvast voor je op een rij.

Wij beginnen vast met sparen.

Spring 2023: dit worden de trending tassen van deze lente

Want ook dit jaar is er weer een heleboel te shoppen.

De baguette

De klassieke baguette tasjes zijn here to stay in 2023. Menig modehuis bracht een baguette tas uit, maar de meets geliefde exemplaren komen toch van Fendi en Jacquemus.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Grote tassen

Ook de tassen mogen dit jaar oversized en dat horen wij maar al te graag. Geen gedoe meer met passen en meten, maar gewoon alles gemakkelijk in je tas gooien wat je mee wil nemen. Wij zijn verliefd op dit model van Staud.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Franjes, franjes en nog eens franjes

Dit jaar mogen tassen best opvallen en dat doen we met franjes. In tegenstelling tot alle minimalistische designertassen, is het hebben van één wilde tas in je collectie een verademing. Perfect voor de dagen dat je het leven (en jezelf) even niet te serieus wil nemen. Dries van Noten toonde het al in zijn show tijdens Paris Fashion Week.

(Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images)

Metallic tassen

Glenn Martens heeft Diesel weer op de kaart gezet en dat deed hij mede met de iconische metallic mirrored shoulder bags. Deze maakten iets los, want metallic tassen zijn het helemaal en blijven ook trending ná oud en nieuw.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Gehaakte kunstwerken

Klaar voor zomerse vibes? De gehaakte tassen zijn weer terug van weggeweest deze lente. Zelfs de meest simpele outfit maak je in één klap zomers en speels met zo’n tas.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Wil je zien: deze vakman verknipt peperdure designertassen om te zien wat ze écht waard zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.