Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 4 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn onze favoriete roomsprays die je langer dan een kwartier ruikt

Een fijne geur in huis doet wonderen. Vooral als we even geen zin hebben in een deep clean, maar wel willen genieten van een fijne geur, dan grijpen we naar de roomspray. Maar welke sprays blijf je nu voor langere tijd ruiken? Wij zetten de favorieten van de redactie op een rij.

We geven toe: vooral als wij bezoek verwachten zijn we blij met onze roomsprays. Met een paar snelle sprays zorgen wij ervoor dat ons huis ruikt als een hoogwaardig spa-oord. Wie lui is, moet slim zijn.

Vijf favoriete roomsprays die je langer dan een kwartier blijft ruiken

Er zit alleen een kleine crux in het gebruiken van roomspray: veel geuren verdwijnen al binnen vijftien minuten. Zodra de nevel op de grond valt, domineert de oorspronkelijke geur van het huis weer. En dat moeten we niet hebben.

Gelukkig zijn er een paar powerhouses die de geur in huis écht aanpakken. Wij zetten onze favoriete roomsprays op een rij die je lang blijft ruiken in huis.

Skins x Zenology Trigger Spray

De absolute favoriet van de redactie is de roomspray die Skins in samenwerking met Zenology ontwikkelde. De geur met noten van roze peper, pioenroos, ambergris en palo santo versiert iedere ruimte met een warme geur. We moeten toegeven: het is even een investeren. Toch doen wij al bijna een jaar met de grootste fles en hij is nog lang niet op.

Skins x Zenology Trigger Spray – €59 (300ml)

Roomspray lang ruiken
Skins

Rituals Wild Fig

Rituals staat bekend om haar geliefde huisparfums. Onze ervaring is dat de ‘luxe’ lijn met de gouden etiketten langer blijven hangen. Onze favoriete geur uit deze lijn is Wild Fig die in het teken staat van (je raadt het al) vijg.

Rituals Wild Fig – €35,90 (500ml)

Roomspray lang ruiken (1)
De

Marie-Stella-Maris Voyage Vetiver

Als jij van meer natuurlijke en aardse geuren houdt, dan is het nieuwe Voyage Vetiver van Marie-Stella-Maris was voor jou. De geur blijf je lang in huid ruiken. En ook mooi meegenomen: de flacon staat mooi in ieder interieur.

Marie-Stella-Maris Voyage Vetiver – €32,50 (290ml)

Roomspray lang ruiken (2)
de Bijenkorf

diptyque 34 Blvd Saint Germain

In dit lijstje mag een geur van diptyque natuurlijk niet ontbreken. Het Parijse parfumhuis staat bekend om al haar unieke en langhoudende huisparfums. Onze favoriet is 34, die jouw huis laat ruiken naar een stijlvol boutique hotel – als je snapt wat we bedoelen.

diptyque 34 Blvd Saint Germain – €62 (150ml)

Roomspray lang ruiken (3)
de Bijenkorf

The Olphactory Cosy Roomspray

Deze roomspray van The Olphactory is een lucky find op de redactie. Op de gok kochten we de spray en wat blijkt? Dit is een warme, houtachtige geur à la Santal 33, maar dan voor in huis.

The Olphactory Cosy Roomspray – €21,50 (500ml)

Roomspray lang ruiken (4)
Bol

Zet jij liever een diffuser neer? Dan hebben wij hier ons overzicht van onze favoriete geurstokjes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.