Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 27 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Lily Collins zal Polly Pocket spelen in nieuwe film van Lena Dunham

Nu de Barbie-koorts bij iedereen is ingeslagen en de wereld en stukje meer roze gekleurd is, blijkt dat de volgende veelbelovende speelgoedverfilming al op de planning staat, namelijk: Polly Pocket, geregisseerd door Lena Dunham. Dit is alles wat we tot nu toe weten.

Wij kunnen nu al niet wachten!

De volgende speelgoed verfilming

Speelgoedfabrikant Mattel heeft na het – nu al – enorme succes (en de fantastische marketing) van Barbie, meer in petto heeft voor fans van de fantasierijke speelgoedwereld. Polly Pocket is speelgoed dat voor het eerst werd ontworpen en geproduceerd in de jaren 80. De poppetjes waren oorspronkelijk minder dan een centimeter groot en pasten perfect in kleine poppenhuizen. In de loop der jaren zijn de poppetjes steeds groter geworden, in verband met inslik gevaar voor kleine kinderen. Wel zijn ze altijd nog stukken kleiner dan Barbies.

Het hoofdpersonage

Lily Collins, die de afgelopen jaren vooral bekend werd met haar rol in ‘Emily In Paris’, zal schitteren als het gelijknamige hoofdpersonage én zal fungeren als een van de producenten van de film.

De verhaallijn

Niet alleen de namen van de producenten en het hoofdpersonage zijn al bekend, ook een rauwe schets van de verhaallijn is al naar buiten gekomen. Het verhaal draait om een jong meisje dat een bijzondere vriendschap sluit met een ‘pocket-sized’ vrouw. De vriendschap staat garant voor een avontuur vol magische momenten en onvergetelijke belevenissen.

Volgens insiders zal de film het hart van zowel jonge kijkers, als volwassenen veroveren. Het belooft een slimme, vermakelijke film te zijn die jonge vrouwen empowered, iets waar Lena Dunham om bekend staat.

Skeptici en fans

Waar vele fans vooral nu al niet kunnen wachten om meer te zien en horen van deze nieuwe nostalgische verfilming, zijn anderen sceptisch over zowel Lena Dunham, als Lily Collins. “Dit zal worden naast Barbie, zoals Emily in Paris naast Sex and the City is”. Tja… Als jonge kijkers waren wij vroeger al helemaal fan van de tekenfilms die gemaakt werden met het speelgoed in de hoofdrol. Wij zijn daarom vooral benieuwd hoe ons favoriete speelgoed van vroeger zich zal ontpoppen tot een life action film.

Dit is de geheimzinnige oude vrouw die in de Barbie film verscheen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.