Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 27 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Is dit dan het bewijs dat Ethan Slater en Ariana Grande écht samen zijn?

Vorige week kwam naar buiten dat Ariana Grande en Dalton Gomez een einde maken aan hun huwelijk. Lang blijft Ariana niet alleen, want nu lijkt her erop dat zij en acteur Ethan Slater écht samen zijn.

De laatste ontwikkelingen in de vorige relatie van Ethan wijzen namelijk nog meer op een romance met Ariana. Is dit dan het bewijs?

Ethan Slater vraagt scheiding aan

Ariana Grande’s vermeende vriend wil met een schone lei aan zijn nieuwe relatie beginnen. Hij neemt rigoureuze stappen en vraagt een scheiding van zijn ex-vrouw Lilly Jay aan, meldt TMZ.

Gisteren zette Ethan wettelijk een punt achter zijn relatie met Lilly Jay. De exacte reden van de breuk is niet bekend, maar gezien de verhalen van de laatste tijd kunnen we die wel raden.

Ariana Grande en Ethan

We hadden letterlijk net gehoord dat Ariana Grande en haar man Dalton Gomez uit elkaar waren, en iets daarna al kregen we het nieuws dat Ariana een nieuwe relatie zou hebben. Het ging om Ethan Slater, haar tegenspeler in ‘Wicked’, de film die onlangs opgenomen werd in Londen.

Volgens People melden bronnen dat Grande sinds kort een relatie heeft met Slater, die vooral bekend is omdat hij Spongebob Squarepants speelt in de Broadway musical. “Ariana and Dalton separated in January. She and Ethan recently began dating, and he is separated from his wife”, zegt de bron van People.

Zou er dan echt een vonk overgeslagen zijn op de set?

ariana grande bruiloft foto's dalton gomez
Instagram / @arianagrande

Ariana zonder trouwring op Wimbledon

Toen Ariana in juli zonder trouwring Wimbledon verscheen, gingen bij velen de alarmbellen rinkelen. Ze was namelijk al een tijdje niet met haar man gespot en straalde onwijze single vibes uit. De laatste keer dat Ariana iets met Dalton online zette was in november vorig jaar.

Een dag later, op maandag 17 juli, kwam er een bericht naar buiten dat Ariana en Dalton niet meer samen zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.