Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 16 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Lindsay Lohan heeft een Mean Girls-moment in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas

De nieuwe foute kerstfilm Falling For Christmas staat sinds vorige week op Netflix, perfect voor als je in de kerststemming wil komen. Niemand minder dan Lindsay Lohan heeft de hoofdrol te pakken en daarom is één moment in de film extra iconisch. Heb jij de hint naar Mean Girls al gespot?

Let op: lichte spoilers!

Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas

We hebben buiten het iconische dansfilmpje in Mykonos uit 2018 (mood) al zo’n 15 jaar niet veel meer van Lindsay Lohan gehoord. Maar: Lindsay beterde haar leven dit najaar maakt ze haar comeback met een hoofdrol in de nieuwe Netflix kerstfilm Falling For Christmas. Net zoals in de kerstfilms – eind goed, al goed. Zie hier de trailer:

In de film speelt Lindsay een verwende erfgename van een hotelmagnaat, Sierra Belmont. Bij een ski-ongeluk verliest ze haar geheugen, waarna ze wordt opgevangen door – ja, natuurlijk – een vreselijk knappe weduwnaar en zijn dochtertje. Zoals we van de gemiddelde kerstfilm verwachten vliegt de romantiek je om de oren en worden ze al snel verliefd. Wél blijkt Lindsay een wel héél belangrijk onderdeel uit haar leven te zijn vergeten. Ze heeft namelijk, tragisch genoeg, al een verloofde waar ze niets meer vanaf weet.

Het Mean Girls-moment

Als we aan Lindsay Lohan denken, dan denken we aan Mean Girls. De makers van de film wilden graag een hint naar haar iconische rol in de film verstoppen en dat is gelukt. Haar personage, Sierra, zingt en danst mee met een bekend kerstnumer op de radio. Je raadt het al, het nummer is Jingle Bell Rock. 

Het begon als een grapje, maar heeft uiteindelijk echt de film gehaald. “It kind of came about as a friendly discussion, kind of joking around saying, ‘Oh, maybe we should put this in the movie. And then it came back in the script and I was like, ‘OK, I guess it’s going in the movie. Let’s record it’” legt Lindsay uit. Check de film op 14:11 om het iconische moment te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.