Emma Toussain
Emma Toussain Events 16 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Wil je bij zijn: Westfield Mall of The Netherlands viert ‘Christmas starts here’-event met optreden van Kris Kross Amsterdam

In Nederland moeten we altijd nog even wachten tot Sinterklaas weer het land uit is, todat alle kerstgekte écht doordringt. Toch kan het voor veel volwassen niet vroeg genoeg beginnen, want als je geen Sinterklaas viert dan zijn al die kerstactiviteiten toch wel erg gezellig. Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groot event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Heb jij al zin in kerst?

Mocht jij graag een lichtjesspektakel willen zien en heb je wel zin in een feestje? Reis dan af naar Leidschendam en get ready to party. Iedereen is vanaf 18.00 uur welkom om buiten voor de ingang van de mall plaats te nemen en het turn on the lights moment mee te maken. Daarna kunnen de bezoekers naar binnen om het optreden van Kriss Kross Amsterdam te zien.

Vanaf het turn on the lights moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering. Naast het shoppen van cadeaus is het voor jou als gast ook leuke beleving (halllooooo, lichtjes en kerstmuziek) en komt iedereen alvast in de feeststemming. De winkels zijn elke dag geopend tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop tot 23.00 uur.

Kerstcadeautjes

Misschien nog wat vroeg, maar ben jij op zoek naar kerstcadeautjes? En moet dat een beetje budgetvriendelijk zijn allemaal? Wij hebben de leukste items onder 20 euro voor je op een rijtje gezet.

Altijd last van een glimmende huid? Deze 6 primers steken daar een stokje voor

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.