Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Liplezer onthult waar Selena Gomez en Taylor Swift het over hadden tijdens het virale Golden Globes-gesprek

Als eerste awardshow na de grote Hollywoodstaking, waren de Golden Globes dit jaar grootser dan ooit. Ook de juice was grootser dan ooit, aan de gezichten van Selena Gomez en Taylor Swift te zien. Maar waar hadden ze het nu echt over?

De vurige roddelsessie van Selena Gomez, Taylor Swift en Keleigh Teller was gesprek van de dag. Als vrouw zijnde, herkennen we de gezichten van de dames uit duizenden. Deze uitdrukking betekent maar één ding: de thee was heet.

Liplezer onthult waar Selena Gomez en Taylor Swift het over hadden

Het internet ontfermde zich al massaal over de kwestie. Want wat werd er nu precies gezegd? De gezichten van de dames zeggen genoeg, maar over wie het precies ging, viel niet te horen. Op het internet werd de naam van Timothée Chalamet al genoemd. Het lijkt namelijk of Keleigh zijn naam zegt.

Een liplezer van Page Six dook in het gesprek en bevestigt dat het hier inderdaad om Timothée Chalamet gaat. Selena zegt ”He didn’t want a picture with me. He said no.” Waarop Keleigh vraagt ”Timothée?”

Hoewel Chalamet en Gomez niet in dezelfde sociale kringen verkeren, speelden ze samen in de romantische komedie A Rainy Day in New York uit 2019. Wie wel met Selena op de foto wilde, is haar vriend Benny Blanco. Aan het einde van de avond postte Selena, die ook genomineerd was voor een Golden Globe, deze carrousel.

Kylie Jenner en Timothée bezoeken samen de Golden Globes

Voor Kylie en Timothée waren de Golden Globes eerder romantisch, dan spannend. Net als tijdens hun eerdere publieke uitingen, ging het er weer flirterig aan toe. Van een beetje PDA zijn de twee niet vies en daarnaast werden er ook wat kusjes uitgedeeld.

@user34689754324567

timothee chalamet and kylie jenner kissing at the golden globes 💕💕💕💕 #kyliejenner #timotheechalamet #kylieandtimothee

♬ My Love Mine All Mine – Mitski

Volgens dezelfde liplezer van Page Six, vertelde Kylie in het virale fragment aan Timothée dat ze zijn sieraden mooi vindt en dat ze veel om hem geeft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.