Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Poeder blush move over! Make-up liefhebbers zijn gek op liquid blush en wij snappen waarom

Ben jij al bekend met liquid blush? Zo ja: dan weet je waarschijnlijk wel waarom wij en andere make-up liefhebbers zo enthousiast zijn over dit beautyproduct. Als jij nog geen liquid blush in jouw bezit hebt of nog niet zo veel over dit product weet: hear us out. Een liquid blush kan jouw make-uplook namelijk gemakkelijk naar een nóg hoger niveau tillen door de geweldige glow die het je geeft.

Poeder blush move over.

Liquid blush

Speciaal voor de vrouwen die geen idee hebben wat een liquid blush is zullen we dit even uitleggen. De naam geeft het eigenlijk al een beetje weg: een liquid blush is een vloeibaar make-up product dat jouw cheeks (en andere plekken van je gezicht als je dat wilt) voorziet van een gezond kleurtje. Het geeft eigenlijk hetzelfde effect als een poeder blush, maar dan (naar onze mening) nóg beter. Dat komt door de geweldige glow die een liquid blush aan je make-uplook toevoegt.

Wat ook fijn aan dit beautyproduct is, is dat je er maar een klein beetje van nodig hebt. Door één stipje op je wang te zetten met de applicator van het product heb je meestal al genoeg om je hele cheek te voorzien van een prachtige kleur.

Het gezegde “a little goes a long way” tóch voor lief genomen waardoor je te veel product hebt gebruikt? Geen zorgen. Je foundationkwast is in zo’n situatie je beste vriend. Neem het product dat nog op je foundationkwast zit en maak kleine cirkelende bewegingen om de overtollige kleur weg te poetsen en eventuele duidelijke lijnen wat te vervagen.

‘Blush draping’ is de beautytrend uit de jaren 70 en we zien het overal op de rode loper

TikTok

Op TikTok zijn make-upliefhebbers vooral super enthousiast over de liquid blushes van Rare Beauty, het make-upmerk van niemand minder dan Selena Gomez.

@samanthaa.nicole

@Rare Beauty thank u for this gorg shade #fyp #liquidblush #rarebeauty #makeup

♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

Ook de liquid blushes van Charlotte Tilbury valt bij TikTokkers goed in de smaak.

@allisonknipe

Better late than never—have you tried?! #charlottetilbury #pinkgasmblush #charlottetilburyblush #viralblush

♬ original sound – allisonknipe

The perfect glow

De video waarin de blush van Charlotte Tilbury getoond wordt laat heel duidelijk zien over welke glow we het hebben. Is ‘ie niet geweldig? Dit is niet alleen het geval met de Charlotte Tilbury-blush: het is iets dat bijna alle liquid blushes wel hebben. Laat deze geweldige glow daarom niet verloren gaan als je zo’n vloeibare blush aanschaft. Het is super zonde als ‘ie verdwijnt door de poeder die je aanbrengt op je gezicht. Probeer daarom geen poeder op de blush aan te brengen. Wil je dit liever wel doen zodat je zeker weet dat je make-up de hele dag op z’n plek blijft zitten? Gebruik dan een lichtreflecterend poederproduct zodat je huidje z’n glow blijft behouden.

Dankzij dit simpele trucje koop jij voortaan de perfecte kleur blush voor je huid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.