Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 30 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier kijk je de livestream van de Louis Vuitton show tijdens Paris Fashion Week

Deze week staat Parijs iets minder in het teken van liefde en iets meer in het teken van mode.. het is namelijk Fashion Week! Alle grote modehuizen showen hun nieuwste collecties en zo ook Louis Vuitton. Aanstaande maandag is het zo ver en wij zorgen ervoor dat jij live kunt meekijken.

Dan wel vanaf je eigen bank, maar da’s wel zo comfortabel.

Louis Vuitton Spring-Summer 2024

Maandag is Avenue des Champs-Élysées dé place to be voor alle modeliefhebbers, want alle grote sterren verzamelen zich daar om bij de modeshow van Louis Vuitton aanwezig te zijn. De show begint om half 3 ‘s middags dus zet dat in je agenda.

Waar je de livestream kijkt? Goede vraag, makkelijk antwoord. Hieronder!

Ghesquière

De collectie is ontworpen door Nicolas Ghesquière, die al sinds 2013 de creative director van het Franse modehuis is. En dan wel voor de damesmode, de creative director van de mannencollectie is natuurlijk Pharrell Williams.

 

Wij zijn héél benieuwd hoe de nieuwste collectie er uit gaat zien, de andere shows stellen in elk geval niet teleur. Wat zit er in de lucht? Extra creativiteit? Het lijkt er wel op.

De nieuwste trends

Paris Fashion Week is in full force. Tot aankomende dinsdag showen grote modehuizen hun nieuwste creaties tijdens de meest toonaangevende modeweek van het seizoen. Maar niet alleen op de catwalks gebeurt het; ook buiten op straat doen wij inspiratie op.

Voor de meer draagbare kijken wij namelijk niet naar de modellen in de shows, maar naar de mensen op straat. PFW duurt nog tot dinsdag 3 oktober. Toch zien we al genoeg streetstyle trends voorbijkomen. Waar de shows de trends van volgende zomer tonen, zien we op straat de mode van nu. Waar moeten we dan zoal aan denken? Dit zijn de nieuwste trends en het is eigenlijk héél verrassend. Wij houden er van.

 

Is een elektrische fiets je geld waard? Wij testen de sportieve Cortina E-Lett

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.