Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo zit je front row bij de Dior Haute-Couture Spring-Summer 2021 show

Hoewel de bruisende modeweken nog steeds vooral digitaal worden gehouden, zijn de shows er niet minder op. Een bijkomend voordeel: iedereen zit front row bij de digitale shows. Vandaag vindt de Dior Haute-Couture Spring-Summer 2021 show en op deze manier kan je op de eerste rij zitten.

Wij vertellen je alles over de show van het Franse modehuis en delen waar je de show kunt bekijken.

Dior Haute-Couture Spring-Summer 2021

Paris Fashion Week voor herenmode is net voorbij en nu is het de beurt aan Haute Couture. Van 25 tot 28 januari 2021 worden de mooiste collecties gepresenteerd aan het grote publiek. De vorige modeweek ging al digitaal en deze keer worden de grote shows wederom en misschien wel meer dan ooit digitaal getoond. Vandaag is het de beurt aan onder anderen Dior en Giambattista Valli, morgen zien we Chanel, Valentino en de Nederlandse Ronald van der Kemp.

Later in de week komen Fendi, Maison Margiela en Victor&Rolf aan de beurt. De meeste merken bieden livestreams via Instagram en hun website aan. Zo ook Dior, want vandaag kun je de show om 14:30 uur op hun website en Instagram bekijken. En wij verklappen je alvast hoe je dat precies doet.

Livestream

Modehuis Dior kiest voor de Haute Couture Spring/Summer 2021-collectie voor het presenteren van een online show. Op zowel Instagram als hun eigen website kun je genieten van de prachtige show. Voor de collectie van Dior heeft Maria Grazia Chiuri wederom een prachtige collectie ontworpen. Wil je eindelijk eens front row zitten bij een van de grootste shows van Paris Haute Couture Week? Bekijk de show dan om 14:30 uur hieronder of op de officiële kanalen en website van Dior.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.