Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn eindelijk een stel na maanden van speculatie

Afgelopen jaar hadden we nog de hoop op een comeback van Scott Disick en Kourtney Kardashian, nu blijkt dat ze een relatie heeft met Travis Barker. Na maanden van geruchten werden de twee samen gespot in het huis van Kris Jenner in Palm Springs. Ze postten geen foto’s van hen samen, maar wel van hetzelfde zwembad in Palm Springs.

Ze zijn buren in hun woonplaats Calabasas en de vonk is nu dus écht overgeslagen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Misschien denk je nu: wie is Travis Barker? Travis is een Amerikaanse drummer die bekend is geworden als drummer van de band Blink-182. De vonk tussen de twee lijkt de afgelopen maanden overgeslagen. Afgelopen week brachten ze een paar dagen door in het huis van Kris Jenner in Palm Springs. Ze postten foto’s van hetzelfde zwembad op Instagram en kwamen onder de aandacht.

Een bron vertelt aan E! News dat het stel sinds december aan het daten is. Eerder waren ze al vrienden, waardoor hun kersverse relatie voortkomt uit een sterke vriendschap. Volgens de insider is hun relatie nog allemaal “low-key” en “casual”. En dat lijkt precies waar Kourtney Kardashian behoefte aan heeft.

Ook vertelt de bron dat alle Kardashian-Jenners van de relatie weten en al van Travis houden. “They are a really good match, and Kourtney’s entire family already loves Travis. They have been neighbors and great friends for years, and it just recently turned romantic.” Het blijkt dat de relatie daardoor erg natuurlijk en makkelijk gaat. Zo kennen Kourtney’s kinderen de kinderen van Travis al en kwamen ze al vaker bij elkaar over de vloer.

kourtney kardashian travis barker
ANP

Relatie

Bronnen vertellen E! News dat Travis Barker al langer geïnteresseerd was in Kourtney Kardashian. “Travis has always had an eye for Kourtney,” zegt de bron “The chemistry and flirtation has always been there. They have a lot in common, and Kourtney has always been attracted to how Travis is as a parent. He’s an amazing, hands-on dad, and Kourtney loves that about him. They love relaxing at home with their kids, and everyone gets along. It’s going well, and they aren’t putting pressure on it being super serious at this point.”

Oplettende fans zagen al eerder dat Travis reageerde op de Instagram-posts van Kourtney Kardashian. Zo reageerde hij met een roosje op een mirror selfie van Kourtney. Eerder in januari postte hij een tulp op een foto waarop Kourtney langs de zee loopt. Eerder deelde Kourtney een foto van de film True Romance op Instagram, waarop hij reageerde, “You’re So Cool.” Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian en Travis Barker elkaar helemaal zien zitten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.