Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber deelt donker caramelkleurig kapsel op Instagram

Dat Hailey Bieber sinds de eerste lockdown voor een natuurlijke look gaat, is wel duidelijk. Eerder deelde ze alle ins-and-outs over haar skincare, nu wordt haar kapsel steeds natuurlijker. Ze liet haar honingblonde lokken eerder al uitgroeien en nu kiest ze voor een donker caramelkleurig geheel.

Eén ding is zeker: wij zijn groot fan.

Hailey Bieber heeft donkerblond haar

Hailey Bieber liet tijdens de eerste lockdown (gedwongen) haar honingblonde lokken uitgroeien. Daardoor kreeg ze al snel een ombre look, maar besloot ze in oktober toch nog voor blonde extensions te gaan. Recentelijk ging Hailey weer voor een donkerdere bronde look, die bestond uit een donkerdere haarkleur met zachte blonde highlights. Nu stond die look al tussen onze #hairinspo, inmiddels is Hailey weer geswitcht.

Ze kiest voor een upgrade die haar kapsel nóg donkerder maakt en een caramelkleurige, glanzende finish geeft. Hairstylist Danielle Priano nam Hailey’s kapsel onder handen en postte een foto op Instagram van Hailey in een witte crop top, minirok en oversized jasje. Ze maakte haar kapsel af met de perfecte beach waves.

Natuurlijke look

Dat Hailey voor een natuurlijke look gaat is geen verrassing. Eerder vertelde ze meer over haar obsessie met skincare en deelde ze een video waarop haar natuurlijke (perfecte!) huidtextuur te zien was. Later startte ze een eigen YouTube-kanaal over skincare en deed ze een Skin School met niemand minder dan Dr. Barbara Sturm.

Dit zijn de favoriete huidproducten van Hailey Bieber en al haar geheimen voor een stralende huid

En dat is niet alles, want Hailey Bieber gaat ook een eigen merk op de markt brengen: Rhode Beauty. Toch post Hailey Bieber ook minder glamoureuze foto’s, zo postte ze gisteren twee selfies op Instagram die ze maakte met haar Photo Booth. Ze verscheen zonder make-up in een oversized shirt en zonder gestyled haar op Instagram en postte twee foto’s met een hartjesfilter van Photo Booth met de caption, “almost forgot about photobooth.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.