Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 9 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Op deze prachtige locaties is de Netflix-hit ‘Fool Me Once’ opgenomen

De kans is groot dat jij al van de spannende serie ‘Fool Me Once’ hebt gehoord. TikTok staat vol met reviews en sneakpeaks van de Harlan Coben-serie, waar ook een boek over is geschreven. Niet zo gek, want de mini-serie heeft een geweldige verhaallijn waardoor je op het puntje van je stoel zit. De thriller is opgenomen op verschillende locaties.

Op deze plekken zijn verschillende scènes uit Fool Me Once opgenomen.

Manchester, Engeland

Een groot deel van de serie is opgenomen in Manchester. Zo werden de scènes van de begrafenis van Joe opgenomen op de Philips Park begraafplaats in Miles Platting, Manchester.

Chesire, Engeland

Het moderne, grote huis van Maya staat in Alderley Edge. Het huis is drie verdiepingen hoog en heeft een zwembad. Producer Jessica Taylor vertelde aan Manchester Evening News meer over de locatie. “There is also a gun room at her property, but naturally we had to build this into the house as we don’t tend to have those in this country.”

Arley Hall

Arley Hall werd in de serie gebruikt als locatie voor het huis van Judith. Deze plek wordt normaal gesproken gebruikt voor evenementen en bruiloften. Arley Hall heeft al een keer eerder geshinet in een serie, het prachtige landgoed was namelijk ook de woning van Tommy Shelby uit Peaky Blinders.

@thewanderingmanc

Arley Hall & Gardens🌸 #arleyhall #peakyblinders #cheshire #exploreuk #prettylittleengland #englishcountryside #springflowers #daysoutuk #visitengland

♬ Spring Is Coming – Austin Farwell

Oldham, Engeland

Er is op enorm veel plekken in Engeland opgenomen. De dramatische scène waar Joe wordt doodgeschoten is opgenomen in het Alexandra Park, in Oldham om precies te zijn. Hoewel de locatie van het boek New York is, heeft er een grote verandering plaatsgevonden voor de serie. Het verhaal speelt zich in dit geval namelijk af in Manchester.

Almeria, Spanje

Hoewel het grootste deel van de serie dus in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt, is dat niet met alle scènes het geval geweest. Het fragment waar Maya in het leger zat, werden namelijk in Almeria opgenomen, een stad in Spanje. Naast de veelbelovende scènes, zijn de locaties dus ook zeker niet mis. De serie is te zien op Netflix.

‘Anyone But You’ is nu al de film van 2024, als we TikTok mogen geloven

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.