Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 15 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo zit je vandaag front row bij de Louis Vuitton Cruise 2022-show

Hoewel de bruisende modeweken nog steeds vooral digitaal worden gehouden, zijn de shows er niet minder op. Een bijkomend voordeel: iedereen zit front row bij de digitale shows. Vandaag vindt de Louis Vuitton Cruise 2022-show plaats en wij vertellen je precies hoe je op de eerste rij kunt zitten.

En we verklappen je alvast: dat wil je.

Louis Vuitton Cruise 2022

Zoals meerdere merken zich aanpassen aan de beperkingen van het coronavirus, moest ook Louis Vuitton de live catwalk inruilen voor digitale oplossingen. Het spektakel van grote modeweken en catwalkshows laat nog even op zich wachten en daarom kiest ook Louis Vuitton voor een digitale show om de Cruise 2022-collectie te onthullen.

Nicolas Ghesquière onthult vandaag de Louis Vuitton Cruise 2022-collectie via een livestream die te bekijken is via de website van het merk. Het Franse modehuis houdt de locatie en andere details nog geheim, maar het lijkt erop dat de collectie ergens in de buurt van Parijs is geshowd en gefilmd. De show is om 14:00 uur te bekijken via de website en belangrijkste sociale kanalen van het merk te zien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de show hieronder te bekijken. Eén ding is zeker: het belooft weer een prachtige collectie te worden, dus pak je wishlist er maar alvast bij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.