Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella en Gigi Hadid zijn fan van deze make-uptrend en jij komende zomer ook

Make-uptrends komen en gaan, maar de afgelopen jaren blijft er een product continu terugkomen: eyeliner. Inmiddels hebben we alle kleuren en varianten al gehad en voor komende zomer staat de witte eyeliner op de planning als make-uptrend. De trend is inmiddels razendpopulair op Instagram en TikTok en wordt ook gebruikt door de make-up artists van celebrities.

Bella en Gigi Hadid zijn al fan.

Make-uptrend: witte eyeliner

Dat er meerdere celebrities fan zijn van de witte eyeliner is geen verrassing. Zo werd de eyeliner al gedragen op rode lopers en was hij ook op de catwalk van de partij. Het moge duidelijk zijn: de witte eyeliner is een hit. En dat is niet voor het eerst, bij de Chanel Métiers d’Art modeshow in 2017 verscheen Lily-Rose Depp met witte eyeliner en ook Rihanna en Margot Robbie zijn fan van de look. Om over de zusjes Hadid nog maar niet te spreken.

Dit zijn de belangrijkste make-uptrends voor 2021

Kortom: de witte eyeliner is een hit onder celebrities en dat betekent dat ook wij ons eraan gaan wagen. Als je denkt dat je dikke lijnen gaat trekken, heb je het mis. De eyeliner wordt namelijk artistiek gezet in dunnere lijntjes of juist een hele dikke, rechte lijn. Zolang we nog mondkapjes moeten dragen is dit de perfecte manier om je ogen te laten spreken. Nog meer goed nieuws: het maakt een zomerse no make-uplook helemaal af.

Inspiratie van celebrities

Natuurlijk is het altijd fijn om wat inspiratie te krijgen van gedragen make-up looks, daarom zetten we onze favoriete looks van celebrities op een rij. Van Rihanna tot Margot Robbie en van Sophie Turner tot Janelle Monae: dit zijn de mooiste looks met dé make-uptrend voor komende zomer.

1. Rihanna

Pascal Le Segretain/Getty Images

2. Margot Robbie

EPA/NEIL HALL

3. Bella Hadid

Marc Piasecki/Getty Images

4. Janelle Monae

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

5. Sophie Turner

EPA/MARO GUZMAN

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.