Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Lupin seizoen 2: Netflix presenteert de eerste beelden van het nieuwe deel

Lupin kwam begin januari uit en breekt in de eerste weken alle records van Netflix. De serie vloog het populaire Bridgerton en The Queen’s Gambit voorbij en er is een grote kans dat je het eerste deel inmiddels al hebt afgekeken. De vijf afleveringen sloten af met een waanzinnige cliffhanger en eindigde met de mededeling dat een tweede seizoen eraan kwam.

Hoog tijd om alle informatie over het tweede seizoen van Lupin eens op een rij te zetten.

Lupin: seizoen 2

In het eerste deel van Lupin volgen we oplichter Assane Diop, gespeeld door de geweldige Omar Sy. Zijn vader werd veroordeeld door een welgestelde familie waarvoor hij werkte en Assane wil zijn dood wreken. Zijn inspiratie voor de wraak op de familie haalt hij uit de boeken over Arsène Lupin. Het eerste seizoen eindigt met Assane en zijn vrouw Claire, die hun verdwenen zoon Raoul proberen te vinden.

Als kijker zien we hoe Pellegrini’s handlanger zijn zoon ontvoert en dan eindigt de serie. In het tweede deel volgen we detective Youssef Guedira, die een link legt tussen Assane en de boeken van Arsène Lupin. En natuurlijk gaat de strijd tussen Assane en de familie Pellegrini in het tweede seizoen van Lupin gewoon door. Gaat hij dan eindelijk zijn vaders naam zuiveren?

lupin seizoen 2
Netflix

Nieuwe beelden

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar. Netflix presenteert vandaag de eerste beelden van Lupin Part 2 en het ziet er veelbelovend uit. Seizoen 2 bestaat wederom uit vijf afleveringen met Omar Sy in de rol van Assane. Verder zien we bekende namen als Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.