Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 5 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze unieke haarkleuren gaan het maken komende lente en zomer

Je zult je regelmatig afvragen welke kleur je je haar bij je volgende kappersafspraak wilt verven. Wordt het bruin, blond, zwart of een unieke haarkleur? Vaak wordt er gekozen uit de ‘basis’ haarkleuren, terwijl het kleurenaanbod eindeloos is. Je kunt ook voor een wat gewaagdere kleur gaan.

Met deze felle en kleurrijke haarkleuren voel je je een ander persoon.

Unieke haarkleuren

Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo gek om te verschijnen met een flitsende haarkleur. Celebrities als Kylie Jenner en Katy Perry weten iedere keer de show te stelen met hun kleurrijke coupes. Genoeg reden om eens te kijken welke kleur bij jou past. Wordt het rood, roze of geel? We geven je inspiratie.

1. Dip dye

We zijn verliefd op de iconische dip dye. Er zijn genoeg verschillende looks met de haarstijl, van een donkere dip dye tot een met zachte kleuren.

2. Violet

Deze korte coupe met de kleur violet is uniek en prachtig. Durf jij het aan?

3. Chunky highlights

De chunky highlight uit de jaren 90 is terug van weggeweest en wij (en Bella Hadid) kunnen er geen genoeg van krijgen. Geef je highlights een twist door ze net als Bella een unieke haarkleur te geven.

4. Felle kleuren

Felle en krachtige kleuren, zoals rood, zijn hot and happening. Een gewaagd kleurtje, als je het ons vraagt. Belangrijk om te weten is wel dat wanneer je weer van haarkleur wilt veranderen er een rode gloed overblijft.

5. Vanaf de roots

Onze favoriete celebrity Billie Eilish heeft ons zeker op ideeën gebracht met haar mullet. En dat is niet het enige: de felle en opvallende kleuren is alles wat we willen. Ze begint met een lichte kleur vanuit de roots – in dit geval loopt het van groen over naar zwart. Obsessed.

6. Felroze

Niets voelt fijner dan wanneer je haar matcht met je outfit. Met een roze coupe hoef je niet alleen meer op woensdag roze te dragen, maar kan het elke dag.

7. Gele bob

Koningin van aparte haarkleuren is zonder twijfel Kylie Jenner. En als we het hebben over aparte en unieke haarkleuren, spant deze gele bob zeker de kroon.

8. Koper met oranje punten

Je haar over laten lopen naar een felle kleur zoals oranje, is de perfecte manier om je haar wel een uniek kleurtje te geven, maar het iets subtieler over te laten komen. Wij zijn verliefd op deze look van Halsey.

9. Pantercoupe

Wil je nu écht een kapsel dat lekker out of the box is? Dan is dit korte kapsel met pantervlekken perfect voor jou.

10. Gekleurde pony

Te bang om je hele haar gelijk een lik verf te geven? Geen probleem, met een geverfde pony geef je je look ook al een hele verandering.

11. Half om half

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen: de coupes met een donkere kleur waar de onderkant lichtblond is geverfd, of andersom. Ook Dua Lipa hield van de haarstijl en kleurencombinatie, en probeerde hem ook in het rood en zwart. Nog leuker is natuurlijk om deze haarstijl te nemen met wat fellere kleuren, zoals geel en oranje of paars en roze. Wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.