Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Madonna lijkt uit de kast te komen in nieuwe TikTok en fans gaan helemaal los

Jup, it’s true! Fans van Madonna denken dat de zangeres uit de kast is gekomen in haar nieuwe TikTok. De zangeres deelde afgelopen zondag namelijk een TikTok waarin ze hints dat ze gay blijkt te zijn en fans zijn helemaal into it. 

Is the gay icon finally coming out of the closet? 

Madonna komt uit de kast in nieuwe TikTok

De TikTok van Madonna is een apart geval op zich, van video’s waar ze alleen inzoomt op haar gezicht tot het geven van positive life affirmations in een baby Yoda filter. Maar haar nieuwste video trekt de aandacht van fans op een hele andere manier.

Zondag deelde Madonna namelijk een TikTok van vijf seconden waarin ze suggereert dat ze uit de kast komt als gay. De zangeres probeert in de TikTok, met de caption “If I miss, I’m Gay!”, een roze slip te gooien in een kleine prullenbak, die ze natuurlijk mist.

De zangeres plaatste de TikTok zonder enige comment en heeft in andere berichten op sociale media die rond dezelfde tijd zondag werden geplaatst ook niet over de TikTok.

@madonna

♬ original sound – nudy georges

Madonna heeft tot nu toe nog niet gereageerd op de speculatie, maar de video komt niet helemaal uit het niets. Vorige week liet de zangeres namelijk al weten dat ze klaar was met het daten van mannen.

@madonna

What it’s like dating men………… 😂😂😂😂

♬ original sound – M.M.

 

Fan reacties

Fans gingen natuurlijk meteen wild in de comments toen de video werd geplaatst, zo zijn er genoeg die helemaal into the comming out zijn. Zo zegt een fan: “Did I just witness Madonna coming out, good for her.”

Maar de meerderheid van de comments weten niet wat ze moeten vinden van de TikTok. Zo laat een andere fan weten hoe confused ze is: “What in the 80s is happening 😳”

Andere fans zijn totaal niet verrast dat de zangeres gay blijkt te zijn. Zo zegt een fan: “Madonna has been an out bisexual for literally decades my dudes😂.” Een andere zegt: “Please she’s been in out and all over the closet. Idk what she’s thinking lol.”

Dus…is Madonna nu officieel ‘uit de kast’?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.