Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian liet haar seksleven met Pete Davidson inspireren door … haar oma

Inmiddels weten we dat de romance tussen Kim en Pete over en uit is, maar in de afleveringen van The Kardashians was de relatie nog in bloei. Het is daarom even schakelen als Kim met een verliefde twinkel in haar ogen over Pete vertelt. In de meest recente aflevering vertelt ze tegen haar oma dat ze seks heeft gehad voor de open haard, als een ode aan haar. Uhm, oké?

There’s more to this story…

Het lijkt erop dat Pete Davidson zijn eerste Kim Kardashian-tattoo heeft laten verwijderen

Kim Kardashian liet haar seksleven met Pete Davidson inspireren door … haar oma

Als we Kim mogen geloven dan was haar seksleven met Pete on fire. Letterlijk, want in het Beverly Hills Hotel hadden ze seks voor de openhaard – inspired by granny Mary Jo “MJ” Campbell. 

In de laatste episode van The Kardashians is Kim in gesprek met Kris, Khloé en oma MJ. “Pete and I were staying at the Beverly Hills Hotel last weekend, and we were sitting in front of the fireplace, just talking for hours. And I was like, ‘My grandma told me that you really live life when you have sex in front of the fireplace. And so, we had sex in front of the fireplace in honor of you.”

MJ reageerde relaxed en vroeg of het ging om de open haard in de kamer of in de lobby van het hotel. Uhm, say what? Kim gaf snel aan dat het ging om de open haard in hun eigen kamer. “How creepy to think about your grandma before having sex” voegt Kim toe. Wederom maakt MJ zich niet zo druk: “I know, but I was younger once.”

Ondanks het hete seksleven zetten Kim en Pete in augustus toch een punt achter hun relatie. Ze gaan verder als vrienden en er is geen boosheid in het spel. Wie zal de volgende zijn die met Kim een steamy sessie voor de open- haard heeft?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.