Anne Smits
Anne Smits Celebrity 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Shocking! Madonna is onherkenbaar bij de Grammys

Dat Madonna geen twintig meer is, dat weten we natuurlijk wel. Ondanks dat de zangeres inmiddels de 64 jaar aantikt, lijkt ze al best wat jaartjes niet ouder te worden. Haar look wordt hier en daar een handje geholpen, maar toen de zangeres als verrassing opdook bij de Grammy’s brandde Twitter los.

Suprise!

Fans spreken zich uit over het ‘nieuwe gezicht’ van Madonna

En niet iedereen heeft iets positiefs te zeggen…

Sam Smith is een ‘herrieschopper’

Madonna dook gisteren als verrassing op bij de Grammy’s om het optreden van Sam Smith en Kim Petras aan te kondigen. Madonna bedankte de twee artiesten en noemde hen ‘herrieschoppers’: “Ik ben hier om alle rebellen te bedanken die een nieuwe weg inslaan en daar kritiek op krijgen. Jullie herrieschoppers moeten weten dat jullie onverschrokkenheid niet onopgemerkt blijft. Jullie worden gezien, jullie worden gehoord; en vooral, jullie worden gewaardeerd.”

Ook kaartte de zangeres de kritiek aan die Sam Smith kreeg op zijn zogenoemde ‘te seksuele’ videoclip. Maar volgens Madonna doe je het vooral goed als je “schokkend, schandalig, problematisch of provocerend” wordt genoemd.

Het ‘nieuwe gezicht’ van Madonna

Niet alleen Madonna’s verrassende opkomst zorgde voor nog wat opschudding. Ook haar uiterlijk is niet onopgemerkt gebleven. Zo kwamen de volgende reacties voorbij op Twitter: “I really wish Madonna never touched her face. There really was no reason. She was going to age beautifully. She’s always been beautiful.”, “Can you tell which one is #Madonna and which one is #Janice from #TheMuppets?”, ” The #plasticsurgery is terrible”.

Ook wordt de zangeres op Twitter vergeleken met de angstaanjagende pop uit de horrorfilm Saw.. aii. Maar Madonna zou Madonna niet zijn als ze niet voor de nodige reuring zorgde. Zo heeft ook de filmproducent die de biografische film van de zangeres zou uitbrengen, bekendgemaakt niet langer meer met de Queen of Pop samen te willen werken om deze reden.

Legendarisch! Beyoncé breekt Grammy-record en dit is hoeveel ze er won

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.