Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze make-up-hack geeft je vollere lippen zonder ze te overlijnen

We moeten eerlijk toegeven: wij willen wel eens vollere lippen hebben. Lipfillers zijn wel een hele permanente stap en onze lippen overlijnen wil niet altijd even goed lukken. Gelukkig is er ook een andere manier waarop je toch die volle lippen kunt krijgen, maar bij deze make-up-hack hoef je je lippen niet te overlijnen. Perfect dus als je opzoek bent naar een natuurlijker effect.

Wij praten je bij.

Make-up-hack

Helaas zijn we niet allemaal blessed met een paar volle lippen. Gelukkig zijn wij niet de enigen die daar last van hebben, want heel social media staat vol met video’s waarin mensen laten zien hoe je vollere lippen kunt creëren met make-up. Hoewel deze hacks er altijd geweldig uitzien, geeft dit niet altijd het gewenste effect.

We willen nog steeds vollere lippen, maar dan een tikkeltje natuurlijker. Dat kan, want op Instagram gaat nu de perfecte make-up-hack rond die ervoor zorgt dat je lippen er voller uitzien zonder dat je ze hoeft te overlijnen. Bij deze eenvoudige hack draait alles om het toevoegen van schaduw waardoor er een zacht en subtiel effect wordt gecreëerd.

Vollere lippen

We zagen vorige week al de ‘Lip Flip’-techniek van Makeup By Mario voorbijkomen en deze week is het weer zover: er is namelijk een nieuwe make-up-hack die compleet viraal gaat op Instagram. Deze keer is het niet de bedoeling dat je je lippen gaat overlijnen, maar zorg je er met contour of lipliner voor dat je schaduw rond je lippen creëert om ze voller te laten lijken.

Make-upartist Emily Cheng – @ellabalinska – postte een foto op Instagram waarop de make-up-hack te zien is en ze geeft ons ook de perfecte tip. In de caption onder het bericht schrijft ze: “💋Lip tip: make lips look fuller without over-lining ~ take your contour and shade above the Cupid’s bow and right under the Center of the bottom lip.” Deze hack kan je zowel met een countourstick als een lipliner creëren. Wil je lipliner gebruiken? Zorg er dan wel voor dat de lipliner 2 tinten donkerder is dan je natuurlijke lip kleur.

Wij zijn niet de enigen die fan zijn van deze nieuwe make-up-hack, want de volgers van Emily Cheng reageren massaal onder haar bericht. Zo schrijft een volger: “Ooo I wanna see a video of how you did that 😍😍😍” en een andere volger reageert: “Emily you are SO great at what you do 👏.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.